STAMATOVIĆ: Dolazim na protest ispred Pinka, da bismo oslobodili Srbiju!

Podelite:

„TV Pinku treba oduzeti nacionalnu frenkvenciju jer nigde u svetu takva talevizija sa takvim skaradnim programom ne bi bila svima dostupna, kao što je kod nas, rekao je predsednik Zdrave Srbije i Opštine Čajetina, Milan Stamatović, gostujući u emisiji „Intervju”, medijske kuće „Centar”, koju vodi i uređuje Dejan Petar Zlatanović.

„Naravno da ću u subotu 6.oktobra biti ispred te televizije, da sa prijateljima podržim protest koji organizuje patriotski savez „Čuvari Srbije -1244”, kao što sam svojevremeno podržao ispred te medijske kuće sličan protest Srpskog pokreta Dveri, dodao je Stamatović.

Predsednik opštine Čajetina napravio je paralelu između političkih i medijskih sloboda.

„Da bi Srbija bila slobodna potrebno je da se oslobodi medijski prostor u Srbiji. Mediji koji šire razvrat i nemoral ne bi smeli da imaju nacionalnu frekvenciju, a vlasnici takvih medija bi morali da odgovaraju za svoje postupke. Svakodnevno postavljam pitanje REM-u i vlasniku TV Pinka: Ko je naručio ubistvo Olivera Ivanovića? Ko je odlučio da se onakvi pogromaški spotovi emituju na toj televiziji, posle kojih je Oliver mučki likvidiran?

 

Podelite:

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here