Стаматовић прешао у нови савез Чувари Србије 1244?!

Поделите:

Потпредседник Чувара Србије 1244 и председник покрета Цела Србија  Саша Мирковић објавио је статус на свом Фејсбук профилу у коме се захваљује Милану Стаматовићу што је прешао у нови савез Чувара Србије 1244.

Стаматовић је иначе претходно пристао да буде део Ђиласовог Савеза за Србију, па је овај потез мало неуобичајен, сем ако Стаматовић није решио да истовремено буде у оба савеза, што је мало вероватно.

 

Златиборац Милан Стаматовић је за Србин.инфо најавио подршку протесту који сутра организује савез Чувари Србије 1244 који предводи др Јована Стојковић, а који ће се симболично одржати у 12:44 часова испред зграде ТВ ПИНК.

„Наравно да ћу у суботу 6.октобра бити испред те телевизије, да са пријатељима подржим протест који организује патриотски савез „Чувари Србије -1244”, као што сам својевремено подржао испред те медијске куће сличан протест Српског покрета Двери, рекао је Стаматовић за Србин.инфо.

Припреме за ПРОТЕСТ 06.10.2018 – Чувари Србије 1244(ФОТО)

Чувари Србије 1244 су најавили протест испред зграде ТВ ПИНК на Дедињу за 6. октобар како кажу да би се изборили да Србија опет буде слободна и нормална земља, верна традицији, породичним вредностима, моралним начелима, православљу, свесна свог националног идентитета.

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here