СТРУЧЊАK ЗА АЛТЕРНАТИВНУ МЕДИЦИНУ ПОРУЧИО: Биоенергија лечи, али не доноси гласове!

Поделите:

Душан Kовачевић, радиестезиста практичар, наш најпознатији рашљар и стручњак који зна све о утицајима позитивне и негативне енергије на људе, прокоментарисао је за „Ало!“ то што се Саша Радуловић, некадашњи лидер и оснивач Покрета „Доста је било“, после изборног дебакла и хаоса у странци повукао у миран живот и потражио спас у биоенергији, те да ће терапију примењивати све до нових парламентарних избора, за када планира велики камбек у политику.

Овај стручњак истиче да ће биоенергија Радуловићу помоћи да „доведе мозак у равнотежу“, али да му никако неће, као што он вероватно очекује, повратити некадашњи имиџ и вратити побегле бираче…

– Биоенергијом може да се смањи или потпуно елиминише неки бол, могу неке аутоимуне ствари да се среде, попут главобоље и напетости, биоенергијом то може да се извуче јер су мозгови на планети повезани као компјутери путем интернета. Али биоенергијом не може да се врати нечији имиџ и побољша пословна позиција, лично мислим да нема шансе за то – каже на почетку наш саговорник.

Чика Дуле даље наводи да је Радуловић након последњих избора и катастрофалних резултата можда клонуо духом, али да то нема никакве везе са негативном енергијом.

– То је зато што је пљувао по свима, не може да се пљује по људима, величина човека је у томе колико мисли реално и о другима. Понављам, биоенергетичар може да Радуловића психички доведе у равнотежу, али ако је вама посао лош, било да је политички или било који други, биоенергија вам не може помоћи – истиче он.

Наш саговорник је на крају имао савет за Радуловића, али и за све друге политичаре. Прецизно им је објаснио у којим ситуацијама треба да се обрате биоенергетичарима…

– Саветовао бих политичарима да иду код биоенергетичара само уколико имају здравствене проблеме, а психолошки проблеми се решавају другачије и код других стручњака – завршио је чика Дуле.

Подсећања ради, Саша Радуловић је тешко поднео фијаско на београдским изборима, повукао се са чела странке и са друштвених мрежа, ретко долази у Скупштину Србије, али се зато максимално посветио себи. Од политике није одустао, али је одлучио да се за велики повратак адекватно припреми, па је, према речима нашег извора, почео да посећује биоенергетичара како би покушао да „уравнотежи и усклади физичко и духовно стање организма“.

ПОСЛАНИЦИ СKЕПТИЧНИ:

Маријан Ристичевић:

– После толико распада у његовој посланичкој групи и фијаска са коалицијом „Доста је било“ и „Двери“, Радуловићу је очигледно потребна помоћ и не верујем да постоји биоенергија која може да му помогне. Доста га је било многима, а имао је разних стручњака у својој посланичкој групи, па и госпођу која је правила мапе ума. У случају њеног шефа поткрала јој се технолошка грешка и кад је видела мапу без ума, побегла је од њега.

Вјерица Радета:

– Саша Радуловић се откада је ушао у парламент најблаже речено чудно понашао. Понекад је имао и потпуно лудачке реакције, тако да шта год да уради, није изненађење.

Дејан Раденковић:

– Искрено се надам да ће му биоенергетичар помоћи.

Муамер Зукорлић:

– Треба разумети људе када у муци посежу и за таквим начином лечења. Обично се таквим техникама не постижу жељени резултати, али се привремено може осетити психоментална релаксација.

АЛО

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here