Студенти Сергеја убили од батина и отерали са протеста

Поделите:

Сергеј Трифуновић је вечерас пребијен, а затим најурен са протеста. Kада се појавио у маси, са још неколико људи, окупљени су побеснели и уз повике “лопови, лопови” ставили му до знања да није пожељан.

Трифуновић је тада почео да снима демонстранте, али га је неко из масе ударио фотоапаратом у главу. Kрваве главе, Сергеј је ужурбано напустио протест!

Поделите:

4 Коментари

 1. To je dokaz da su ovo oni koji su bojkotovali izbore.
  Smatraju svakog ko je učestvovao na poslednjim izborima njihov neprijatelj.
  Dakle Obradovićevsko Ljotićevsko Noginovska koalicija mrzi učesnike poslednji izbora a Serge to jeste bio.

 2. Није другосрбијанским анархистима и туђинским најамницима који делују у извесним србофобичним структурама у Београду-Јосипграду стало до Србије, која је окупирана решавањем важних проблема и разним припремама у држави, јер верују да је настао погодан моменат да остваре извесне европске и америчке империјалистичко-тријалистичке панове и намере да униште Србију и србски народ. У њиховим редовима налази се известан број туђинских учесника у протестима који су ових дана захватили Србију. Другосрбијански анархисти су покренули протесте у Београду -Јосипграду под видом борбе против Вучића да Србију ослабе и увуку у грађански рат у смислу упустава европских и америчких империјалиста-тријалиста, да је Вучић главни кривац и да га треба уништити.

  Зна се да свемоћни креатори глобалног хаоса који делују у Европи и Америци (Види: Norman Thompson, Origins and scientific solution of the economic world chaos, London, England, 1930), користе у своје освајачке сврхе и данашње протесте у Србији и да раде далеко од очију јавности. Њихов циљ је да успоставе једну светску владу „пристанком или победом“ под хегемонијом европских и америчких империјалиста-тријалиста, зато и доносе драматичне одлуке у европској и америчкој спољној политици против Срба, традиционалних савезника Сједињених Америчких Држава у корист терористичких покрета у Србији, на Балкану и свету – “These CFR/TC members head State Department bureaus where dramatic shifts in American foreign policy to work against allies of the United States and in favor of revolutionary forces…” (Види: Editorial Staff, Say No! To the New World order CFR/TC, Metairie, LA., U.S.A, 1985).

  Такође, имајући на уму да су европски и амерички империјалисти-тријалисти разбили и осакатили србски народ у Брозовој небладодарној НАТО-Југославији у коју су деведесетих година ХХ столећа стигле и окупационе трупе НАТО пакта, да заштите своје дугорочне мултикорпоративне планове и намере, експлоатацију гаса и нафте из Каспијске регије. Србима су директно и индиректно објавили рат до тоталног истребљења.

  У овом контексту потсетили бисмо да би већи део касписког нафтовода (Јужни ток) финансирала америчка влада и њене корпоративне компаније “OVERSЕAS PRIVATE INVESTMENT CORPORATION” and “SOUTH BALKAN DEVELOPMENT INITIATIVE” , као што је пројектовано 1996. године ( Види: Kevin Phillips, American theocracy – The peril and politics of radical religion, oil, and borrowed money in the 21st century, New York, 2006, стр. 82; The war for pipelineistan, Asia Times, January 6, 2002; Go – Ahead for Balkan oil pipeline, BBC News, London, December 28, 2004; Michael B. Oren, Power, faith, and fantasy – America in the Middle East 1776 to the present, New York – London, 2007; Пјер-Мари Галоа, Крв нафте – рат у Босни…).

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here