Ствара се нови ДОС у Србији?

Beograd, 4. marta 2018 - Predsednik Socijaldemokratske stranke (SDS) Boris Tadic u izbornom stabu "Da oslobodimo Beograd - Demokratska stranka (DS), Socijaldemokratska stranka (SDS), Nova stranka (NOVA) i Zelena ekoloska partija - Zeleni (ZEP - Zeleni)". FOTO TANJUG / TANJA VALIC / bb
Поделите:

Председник опозиционог СДС, Борис Тадић, оценио је данас као добру вест идеју бившег лидера ДС Драгана Ðиласа о потреби формирања демократског опозиционог савеза, у циљу, како наводи, очувања демократске, модерне и развојне Србије.

Реагујући на Ђиласову идеју, Тадић у изјави достављеној медијима каже да то види као позитиван корак ка формирању “опозиционе политичке организације”.

Сматра да једино такав савез може да се супротстави актуелној власти, а позитивним види то што се, како каже, Ђилас слаже са тим да би требало да формирају заједничке органе и зауставе борбе за појединачне и страначке интересе.

И идеја да таква организација нема једног лидера је, каже, у складу са његовим вишегодишњим апелом да се престане са борбом за место “првог на Титанику”.

Танјуг

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here