Суад Салех: У реду је да мушкарци муслимани силују жене које су друге вере!

Поделите:

Георге Орвел је још прије 70-так година записао “Све је тешко, а најтеже је бити нормалан“. Судећи по недавној изјави египатске професорице Суад Салех која сматра како је сасвим прихватљиво и нормално да муслимани силују жене које нису њихове вјере, те их по потреби продају у робље, тада је евидентно како глобално друштво све више наликује на психопатско игралиште у којему је понеризација постала најважнија норма.

Проф. др. Суад Салех, с каирског свеучилишта Ал-Азхар, је тијеком гостовања у студију Ал-Хаyат ТВ, изговорила ријечи које више наликују изватцима из сценарија каквог филма страве и ужаса, а не ријечима жене која се сматра интелектуалком и добро информираном предавачицом на једном од престижних египатских свеучилишта.

Суад Салех је тијеком интервјуа изговорила сљедеће ријечи:

Робови су постојали и прије ислама. Робље је постојало у многим нацијама и земљама, не само међу Арапима у пред исламском добу. Било тко је могао трговати са слободним мушкарцима и женама. То се називало ‘продаја људи рођених у слободи’. То је једнако данашњој продаји људских органа и траффицкингом људи рођених у слободи. Но, када се појавио ислам, робовање је постављено на своје мјесто, тако што се лимитирало на легитимне ратове које су муслимани имали с њиховим непријатељима. Да се рецимо боримо против Израела, који је држава пљачкаш и агресор против народа наше вјере. (…)

Наравно, сасвим је немогуће да ћемо се борити против Израела, иако је Сурат Ал-Исра у Kурану тако нешто претказао, а знамо како ништа није јаче од Аллахове моћи. (…) Kако бисте понизили заробљенице тијеком рата и “оне које посједујете”, постају власништво војних заповједника, или муслимана, а они пак могу имати сексуалне односе с њима, исто као што имају сексуалне односе с властитим женама.

Ова “уважена” професорица је након тога наставила да је “силовање” израелских жена “сасвим прихватљиво, чак што више да га се треба препоручити, а муслимане на то треба охрабрити”. Она сматра да је неприхватљиво то да муслимани “користе Азијаткиње у сексуалне сврхе када могу користити легитимно робље за исту ствар”.

Ставови Суад Салех су психопатски и иду у складу с недавно објављеним напуцима ИС-а о “правилном силовању” немуслиманских ђевојчица и жена.

С друге стране, не смијемо заборавити како Израел има истомишљенике, гледе “силовања жена тијеком рата”. Наиме пуковник и рабин Еyал Qарим из израелског војног рабината сматра да је сасвим нормално силовати жене и ђевојчице како израелски војници не би ослабили тијеком рата:

Рат у Израелу је другачији од свих других ратова у којима се нације међусобно сукобљавају. Овај рат није ствар индивидуалних хтијења, већ је ово рат за веће добро, ми се налазимо у вјерском рату. Једна од најважнијих ствари таквога рата је одржавање војне способности наше армије.

Тијеком рата је дозвољено радити оно што се сматра неморалним за вријеме мира. Опијање је забрањено тијеком мира, но није забрањено тијеком рата како би се одржавао добар дух ратника. Kонзумација одређене хране је забрањена тијеком мира, но та се забрана уклања тијеком рата како би наши војници могли одржавати снагу која им је потребна за ратовање.

Иста ствар је и са забраном сексуалног опћења с невјерницама тијеком мира, те је дозвољено сексуално опћити с истима како би нашим војницима било лакше тијеком рата. С обзиром да је побједа у рату наш крајњи циљ, Тора дозвољава да се особе ослободе зле пожуде (yетзер ха’ра) у већ споменутим околностима како би се осигурао крајњи успјех.

Ови примјери нису ријеткост, наша страница је препуна текстова о психопатским особама и институцијама које оправдавају силовање.

Недавно смо објавили америчку судску пресуду у којој стоји како присилни орални секс није силовање ако се жртва онесвијести од алкохола. Такођер смо писали и о пресуди суца Врховног суда Kалифорније у којој стоји да се силовање трогодишње ђевојчице не треба строго казнити. Такођер смо писали и о америчком приједлогу закона који сматра како је “дијете настало силовањем дар од бога“, те да се силоване ђевојчице и жене требају казнити у случају абортуса. Писали смо и о заташкавању силовања и убојству ирачке ђевојчице, ово неђело су направили амерички војници тијеком “ослобађања” Ирака. И на концу писали смо о “силовању које је постало оружје рата“.

Ако психопате на власти на све начине оправдавају силовање, те га прокламирају као нешто што није кажњиво и гњусно неђело, тада је наше глобално друштво болесно до сржи.

Kаква ли ће бити будућност таквог друштва, одлучите сами.

Ауторска права© Матриx Wорлд 2011. до данас. Сва права придржана. Строго је забрањено копирање, распачавање, поновно објављивање или измјена било каквог материјала који се налази на блогу Матриx Wорлд без претходног писаног одобрења добивеног од уредништва Матрикс Борлд.

 

 

МатриксВорлд

Поделите:

4 Коментари

  1. Куку јбте – кад нас заробе ове курдске ратнице. Па те питају: оли стрељање, оли ђи-ђи? Па дај то друго, како рече да се зове?! Мислим мораш да им пустиш да иживе своје зле нагоне, ваља се!

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here