Супружницима из Бачке масовно се јављали због скидања црне магије

Поделите:

Стевица и Александра Николић сумњиче се да су оштећенима претили да ће одати све тајне које су им поверили како би им Николићи скинули црну магију, тражили им од 100.000 до 750.000 динара.

Стевица Николић (38) и његова супруга Александра (34) из села Обровац код Бачке Паланке ухапшени су због сумње да су уцењивали грађане који су се јављали на њихов оглас за скидање црне магије, а од којих су потом изнудили милионске износе.

Kако Kурир сазнаје, Александра је дала оглас у једном листу, гарантујући да помаже људима на које је бачена црна магија. Оглас је убрзо привукао пажњу многих читалаца, који су јој се у великом броју обратили за помоћ.

НАПЛАТИЛИ ТУЂУ МУKУ

– У питању су углавном били болесни, преварени и други очајни људи, који су као једини излаз из своје личне трагедије видели помоћ особа са паранормалним моћима. Kако се сумња, жртве су је наивно најпре позивале телефоном како би распитали о томе како могу да с њом ступе у контакт. Током разговора она би их перфидно испитивала о разлозима због којих зову и зашто мисле да им је бачена црна магија. Успут би их, наизглед безазлено, испитивала и о детаљима из приватног живота, па је тако сазнавала и многе личне тајне, али и друге приватне податке о њиховом животу и животу њихове породице – испричао је добро обавештен извор.

Он каже да би потом за жртве уследио пакао.

– Александра би, како се сумња, потом почињала да их уцењује да ће, уколико јој не уплате одређену своту новца, обелоданити све њихове тајне које су јој они претходно наивно открили. Претпоставља се да је од жртава захтевала новац у износима од 100.000 до чак 750.000 динара, који су они, из страха, без поговора уплаћивали. Новац би потом у поштама на територији Бачке Паланке подизао њен супруг Стевица – додаје наш саговорник.

Kако сазнајемо, до раскринкавања и хапшења супружника дошло је након пријаве једне оштећене грађанке.

ВРАЊАНKА ИХ ПРИЈАВИЛА

– У питању је жена из Врања коју су такође пробали да уцењују. Она је, међутим, случај пријавила полицији, која је повела истрагу. Сумња се да има много више преварених, а очекује се да ће њихов тачан број, као и износ новца који су изнудили бити познат након истраге. За сада се зна да су међу жртвама углавном становници централне Србије – завршава наш саговорник.

РАСKОШ, KИЧ И ШУНД

Судећи по фотографијама на Фејсбуку, ухапшени супружници живе на високој нози. Вишеспратна кућа опремљена је скупоценим намештајем, у свему не заостаје ни возни парк, пред којим позирају.

– До јуче је у том делу села живела искључиво сиротиња, а у последње време сви смо се питали одакле им толике паре. Сумњали смо да је од вештичарења, али сада је све јасно – прича мештанка.

Такође, према објавама на друштвеним мрежама, чини се да је хапшење супружника дошло управо уочи рођендана Стевице Николића.

 

 

Телеграф

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here