Шутановца брине могућност враћања војног рока

Поделите:

Некадашњи министар одбране Драган Шутановац на свом Твитер профилу је испољио своју забринутост у вези са враћањем војног рока. Није пропустио и да прозове и челника Српске деснице. Међутим добио је жесток одговор.

  • Можда вам је звучало популистички али, како ствари стоје, врх министарства одбране заиста планира да врати обавезу служења војног рока. На радост свих којима фале испраћаји у ВС. Проблем је само што су неспособни па ни то не могу да ураде како желе а видећемо да ли ће успети, написао је Шутановац, а мало касније додао:
    • Ако врате обавезу служења ВС већ видим Мишу Вацића како води курс: “Како да србски патриота без последица избегне служење ВС”!

    На ову отворену прозивку реаговао је и Вацић.

Вратићемо војни рок који си ти укинуо. Повратак ће бити заслуга Српске деснице. Неће више бити младих који су ускраћени за служење војске/обавезну обуку, јер си је ти укинуо по налогу НАТО. Тада ће и ваше породице бити више безбедне јер ће српски народ бити обучен да се брани, поручио му је Вацић.

Поделите:

1 коментар

  1. Не зна се који је штетнији по Србију од ове двојице паразита. Док Војска Србије под будним оком господара вежба са НАТО у Бугарској , “дежурне патриоте” се пале на параде, враћање војног рока и руске кршине, притом не схватајући да је Војска Србије само једна бедна НАТО испостава на Балкану.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here