Сузан Сарандон: Да је Хилари председница, Америка би сада била у РАТУ!

Поделите:

Холивудска глумица Сузан Сарандон не крије да не воли Хилари Kлинтон, због чега је и пре и после њене неуспешне трке за председника Сједињених Држава 2016. примала гомиле анонимних претњи преко друштвене мреже Твитер, пише “Валчер”.

Сарандон је на питање новинара да ли стварно мисли да би Kлинтонова била “много опаснији” амерички председник одговорила:

– Не баш, али ми не смета та реченица. Заиста сам мислила да је она веома, веома опасна. Били би у рату да је она председник. Не би нам ишло глатко – оценила је глумица.

Она се осврнула и на бившег председника Барака Обаму, а највише је брину сличности између њега и Kлинтонове.

– Погледајте што се десило за време Обаме, а да нисмо приметили. Хилари би то урадила на исти начин као Обама, а то је подмукло. Он је депортовао више људи него што их се данас депортује. Kако је добио Нобелову награду ја то стварно не знам – рекла је Сарандон, односећи се на имиграциону политику САД.

Она је додала да је било веома важно “имати црну породицу у Белој кући” и да су неке ствари које је Обама урадио биле добре.

Трудио се много око здравственог система. Али није ишао до краја због великих фармацеутских компанија – закључила је Сарандон.

Током избора 2016. Сузан је јавно одбила да гласа за Kлинтонову, због чега се посвађала са глумицом Дебром Месинг, која је подржавала Хилари. Сарандон је сматрала да ће Трампова администрација у најгорем случају “донети револуцију”, навео је “Валчер”.

– Страх од Доналда Трампа није довољан да подржим Kлинтонову, не са њеним коруптивним досијеом – истакла је глумица у писму подршке кандидаткињи Џил Стејн из Зелене партије, објављеног прошлог новембра.

 

 

Вултуре

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here