Suzan Sarandon: Da je Hilari predsednica, Amerika bi sada bila u RATU!

Podelite:

Holivudska glumica Suzan Sarandon ne krije da ne voli Hilari Klinton, zbog čega je i pre i posle njene neuspešne trke za predsednika Sjedinjenih Država 2016. primala gomile anonimnih pretnji preko društvene mreže Tviter, piše “Valčer”.

Sarandon je na pitanje novinara da li stvarno misli da bi Klintonova bila “mnogo opasniji” američki predsednik odgovorila:

– Ne baš, ali mi ne smeta ta rečenica. Zaista sam mislila da je ona veoma, veoma opasna. Bili bi u ratu da je ona predsednik. Ne bi nam išlo glatko – ocenila je glumica.

Ona se osvrnula i na bivšeg predsednika Baraka Obamu, a najviše je brinu sličnosti između njega i Klintonove.

– Pogledajte što se desilo za vreme Obame, a da nismo primetili. Hilari bi to uradila na isti način kao Obama, a to je podmuklo. On je deportovao više ljudi nego što ih se danas deportuje. Kako je dobio Nobelovu nagradu ja to stvarno ne znam – rekla je Sarandon, odnoseći se na imigracionu politiku SAD.

Ona je dodala da je bilo veoma važno “imati crnu porodicu u Beloj kući” i da su neke stvari koje je Obama uradio bile dobre.

Trudio se mnogo oko zdravstvenog sistema. Ali nije išao do kraja zbog velikih farmaceutskih kompanija – zaključila je Sarandon.

Tokom izbora 2016. Suzan je javno odbila da glasa za Klintonovu, zbog čega se posvađala sa glumicom Debrom Mesing, koja je podržavala Hilari. Sarandon je smatrala da će Trampova administracija u najgorem slučaju “doneti revoluciju”, naveo je “Valčer”.

– Strah od Donalda Trampa nije dovoljan da podržim Klintonovu, ne sa njenim koruptivnim dosijeom – istakla je glumica u pismu podrške kandidatkinji Džil Stejn iz Zelene partije, objavljenog prošlog novembra.

 

 

Vulture

Podelite:

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here