Свештеник Ненад Илић: Какав би видео био потребан да се сруши влада у Србији

Поделите:

Један човек коме нико не верује, али због њега нико не верује ни другима, изашао би да каже у „слободним медијима Србије“ да оно што су видели у видеу и нису видели

Аустријски медији тврде да иза видеа који је срушио вицеканцелара и аустријску владу стоје један адвокат „персијског порекла“ и један детектив сумњиве прошлости.
Процењују да су трошкови видеа били око 600.000 евра!

Замислимо какав би то видео био потребан да се сруши влада у Србији.
Цело друштво судија, да су и винчанског порекла, адвокатска комора, синдикат приватних истражитеља (ако тако нешто постоји), независни полицијски синдикат и још ко стигне, па да имају буџет колико „Игра престола“ не би никаквим видеом могли да угрозе стамену владу Србије.

Један човек коме нико не верује, али због њега нико не верује ни другима, изашао би да каже у „слободним медијима Србије“ да оно што су видели у видеу и нису видели и да то и није видео него не-видео.

А ми бисмо, иако му и не верујемо, одмах знали да се ради о завери светских размера. И наставили бисмо уздишући даље, тамо куда смо пошли, иако баш и не знамо где је то.

Наслов и опрема: Стање ствари

(Фејсбук страница свештеника Ненада Илића)

Поделите:

1 коментар

  1. вучић је пророк који прориче да ће после њега,будући председник признати косово,а мали неца илић-екумениста,је веоватно завршио режију,као његов друг-брат бокан-ђенка.неца је другобрачни свештеник,недостојан свештеничког чина,нажалост има 18000 пратилаца(слепаца),(слепац,слепца,када води,обадвоје у јаму падну).такви нам креирају мнење,као некад доситеј обрадовић(бивши јерођакон),а потоњи прсветитељ и путеводитељ(совјети здраваго разума)-БЕЗУМЉА!!!!

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here