Sveštenik Nenad Ilić: Kakav bi video bio potreban da se sruši vlada u Srbiji

Podelite:

Jedan čovek kome niko ne veruje, ali zbog njega niko ne veruje ni drugima, izašao bi da kaže u „slobodnim medijima Srbije“ da ono što su videli u videu i nisu videli

Austrijski mediji tvrde da iza videa koji je srušio vicekancelara i austrijsku vladu stoje jedan advokat „persijskog porekla“ i jedan detektiv sumnjive prošlosti.
Procenjuju da su troškovi videa bili oko 600.000 evra!

Zamislimo kakav bi to video bio potreban da se sruši vlada u Srbiji.
Celo društvo sudija, da su i vinčanskog porekla, advokatska komora, sindikat privatnih istražitelja (ako tako nešto postoji), nezavisni policijski sindikat i još ko stigne, pa da imaju budžet koliko „Igra prestola“ ne bi nikakvim videom mogli da ugroze stamenu vladu Srbije.

Jedan čovek kome niko ne veruje, ali zbog njega niko ne veruje ni drugima, izašao bi da kaže u „slobodnim medijima Srbije“ da ono što su videli u videu i nisu videli i da to i nije video nego ne-video.

A mi bismo, iako mu i ne verujemo, odmah znali da se radi o zaveri svetskih razmera. I nastavili bismo uzdišući dalje, tamo kuda smo pošli, iako baš i ne znamo gde je to.

Naslov i oprema: Stanje stvari

(Fejsbuk stranica sveštenika Nenada Ilića)

Podelite:

1 komentar

  1. vučić je prorok koji proriče da će posle njega,budući predsednik priznati kosovo,a mali neca ilić-ekumenista,je veovatno završio režiju,kao njegov drug-brat bokan-đenka.neca je drugobračni sveštenik,nedostojan svešteničkog čina,nažalost ima 18000 pratilaca(slepaca),(slepac,slepca,kada vodi,obadvoje u jamu padnu).takvi nam kreiraju mnenje,kao nekad dositej obradović(bivši jerođakon),a potonji prsvetitelj i putevoditelj(sovjeti zdravago razuma)-BEZUMLJA!!!!

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here