Свештеник у затвору, крштења и опела на чекању

Поделите:

Опела и крштења у селу Велика Дренова тренутно су на чекању. Свештеник је у затвору, а његов помоћник ни сам не зна шта да ради без њега.

У тренутку хапшења у аутомобилу свештеника пронађено је 52 грама марихуане и 55 грама амфетамина. И у крви је у том тренутку имало трагова наркотика. Његов помоћник каже да није могао да верује да је баш свештеник Стефан “пао” због дроге.

“Нити пуши, нити пије. Нисам могао ништа да приметим, све је било у реду. Шта је било са њим, Бог једини зна, ја ње”, прича клисар Драгиша Мишић.

Осим Бога, шта се тачно десило знаће и полиција када се буде завршила истрага. Свештеник је ухваћен са дрогом која је била спремна за уличну продају. Kлисар Драгиша присећа се да је поп био коректан што се цена тиче за верске услуге.

Мештани Велике Дренове нису ни стигли да га упознају јер је на службу дошао тек неколико дана након Божића. Наводе да је млади свештеник имао проблема са супругом. Шта још кажу мештани и како гледају на случај хапшења свештеника погледајте у прилогу Експлозива.

 

 

ТВПрва

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here