Светска здравствена организација потврдила: Људи који имају асимптоматске облике вируса, не могу да заразе никога! Кога да тужимо?

Поделите:

 

Чини се да из дана у дан, како време одмиче, свакодневно можемо да се сусретнемо што са новим мерама, што са новом хистеријом везаном за корона вирус али исто тако на сву срећу можемо да чујемо и друго, стручно мишљење.

Овог пута је на конференцији за медији истактнута чланица Светске Здравствене Организације потврдила да особе које имају асимптоматске облике обољења не могу да заразе људе око себе.

“Ретки су случајеви да особе са асимптоматским обољењем могу да заразе особе које се налазе у њиховој близини”- рекла је Др Мариа Ван Kхеркове

Њену изјаву разјаснио је и још чвршће потврдио истакнузти доктор Давид Б. Самади који је још једном критиковао одлуке СЗО.

“Они нису знали какав је ово вирус у питању и због тога су натерали све на социјалну дистанцу, то је нова реч, све ће се убрзо окренути за 360 степени”- оштар је био доктор

Ово је само потврда многих тврдњи везаних најпре са присиљавање грађана који немају симптоме да носе маске па се са оправдањем поставља питање: Kога тужити због овог вида репресије?

Послушајте шта је изјавила докторка у име СЗО и како је то коментарисао Др Давид Б. Самади.

 

nultatacka

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here