СВИ МОЈИ ПУТЕВИ ВОДЕ КА СРБИЈИ: Треће, допуњено издање књиге Арна Гујона са једним посебним поглављем!

Поделите:

Ова необична књига узбудљива је исповест младог Француза који сведочи о драми српског народа на Косову и Метохији

Најпознатији српски Француз, Арно Гујон обавестио је на Твитеру своје пратиоце да је изашло треће, допуњено издање његове књиге “Сви моји путеви воде ка Србији!”

– Поред многобројних никада објављених слика наћи ћете у овом посебном издању и додатно поглавље које сам написао директно на српском језику – написао је Гујон.

Ова необична књига узбудљива је исповест младог Француза који сведочи о драми српског народа на Косову и Метохији. Аутор описује Србију онакву какву је види странац који је сопствену судбину повезао са судбином Срба тако што се, из љубави према овој земљи, са супругом Иваном настанио у Београду.

Сви моји путеви воде ка Србији – истовремено је и морални став Арноа Гујона, дирљив исказ вере у хумане вредности и доброту, сведочанство о устрајној и неодустајној решености да се у време великих искушења буде на страни невиних страдалника, стоји у опису књигу.

– Имам и велику част што су Академик Душан Ковачевић и Игуман манастира Високи Дечани Сава Јањиц написали предговор и поговор моје књиге – додао је Арно.

Телеграф.рс

Поделите:

1 коментар

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here