Свештеник Зоран Ђуровић: Ми имамо грдан дисбаланс са Хрватском, пустите људе да купују у Лидлу

Поделите:

Људи, пустите људе да купују у Лидлу. То је успешна компанија на Западу. Нема ничег лошег у томе.
Код нас је народ осиромашио, имају сада прилике да купе и неку јефтинију робу. У Србији има преко 400.000 депресивних људи. Не ругајмо се слабима.
Највероватније ће нам пласирати робу која иде на источно тржиште земаља које су у Европи. Добијаћемо оно што и Мађари, Чеси, Словаци, Пољаци итд. Није то иста роба која је за западно тржиште. А и овде има стално неког муљања.
Мени се допада што је Лидл присутан, јер ће мало да избалансира присуство хрватских компанија код нас. Ми имамо грдан дисбаланс са Хрватском што се тиче трговине. То је за осуду. И то је клика јајара која се богати на рачун народа.
Такође је добро што Лидл узима да свеже производе дистрибуише од српских произвођача. Дакле, многи наши ће зарађивати преко тога.


Ја не подносим Вучића и Напредњаке, али тиме што и ово користе за своју пропаганду, не тера ме да будем против Лидла. Ако смо и кад смо сами неспособни да радимо, морамо да будемо робови. Изнервирао сам се као лептир због продаје ПКБ, мада ће можда радници боље живети под саудијским дахијама него под нашим.
Надам се да ће за 5 година стасати једно здраво политичко језгро које ће скинути ове гробаре са власти. Уколико би пре тога покушали да дају делове КиМ Шиптарима, ја ћу први да узмем пушку.

Фејсбук

Поделите:

2 Коментари

  1. I ti se raspope koji pljujes po ocu Srboljubu MILETICU i ostalim sabraci i episkopima, hlebu koji ti Gospod blagoslovi raspravljas i o ekonomskoj koristi po narod Srpski koji ce imati zbog ulazka Lidla na Srpsko trziste.Sta uzece od seljaka neki struk luka i glavicu kupusa a sve ostalo od voca i povrca uvozice iz Albanije i ostalih nama “prijateljski”zemalja.A sta ce mo za industrijske proizvode koji ce nam plasirati iz svabije zadnje klase po niskim cenama ( cokolada od 50 dinara)itd.Tu nece biti mesta za Srpske proizvode koji jesu u rukama stranaca ali nas narod je zaposlen kod njih i prodaju se u trgovinama u vlasnistvu ustasa.Sto se tice PKB a to ti je kapital domacih lupeza iz vladajuce oligarhije sa udelom arapa.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here