Танасије Узуновић након скандала у Народном позоришту: Пијана балерина ме је пљувала у уво, РЕKЛА ЈЕ ДА ЋЕ МИ Ј*БАТИ МАТЕР!

Поделите:

Глумац Танасије Узуновић рекао је да он није крив и да није ударио шамар балерини Д.K, која је иначе власник бифеа у Народном позоришту, где се десио инцидент.

– Дошао сам да одиграм представу “Пут у Дамаск”. Била је страховита бука. Славили су запослење у Народном позоришту. Замолио сам да се утишају. Они су играли по столовима. Један лекар је гледао представу и замолио је да га сачекам. Није могао да уђе у клуб. Била је одлична представа. Хтео сам да почастим. Било ми је жао. Није први пут да се дешава у НП. Остало је све исто. Направили су аутобуску станицу и сплав. Замолио сам келнерицу да се смири. Дошла је газдарица пијана. Мојих колега није било много и замолио сам смање буку. Ово је Народног позориште. Пљунула ме је. И рекла ми је ти не знам колико ја плаћам закуп и нећеш ти да ми говориш. Склонио сам је – рекао је Узуновић.

Није био никакав ударац. Склонио сам је јер ме је пљувала у уво. У мојих 77 година са операцијом срца и немам намеру да никог ударам. Био сам згрожен тиме што се дешава у клубу Народног позоришта. То није ниво једног носиоца културе. Људи избегавају да дођу ту јер не знам шта ће се десити. Чекао сам ћерку да дође по мене и идем кући. Преко пута је кафић који се зове Театро, а сви глумци седе ту. Платио сам и кренуо кући. Хвала келнерицима које су биле ту добијале су увек добар бакшиш. Ово ми се никад није десила. Она ми је рекла кад сам је одгурнуо и сад ћу да ти Јебем мајку. Kад сам сишао доле. Седела је с портирима. Где ћеш кад ти дође полиција. Сачекао сам их у кафићу преко пута. Дао сам им својим податке – испичао је глумац.

 

Ало

Поделите:

1 коментар

  1. Нека им суде, нека чују шта причају, нека пробају да слажу на суду, казна чека!СТАРИНА ЈЕ ИСКУСТВО, а за балерину сигурно је да није ни васпитана, нити има осећања за културу.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here