Теодоровић Чепурину: Ни Ви, ни Ваши ватрогасци

Поделите:

Београд — Академик Душан Теодоровић поручио је амбасадору Русије да “не би требало више да помаже Србији”, након спорних изјава Александра Чепурина Спутњику.
Руски дипломата је у интервјуу београдској редакцији руског портала говорио о односима Србије и САД, посети Брајана Хојта Јиа Београду и састанцима, а оценио је и да се у Србији доласку америчког званичника придаје превише пажње. ЛСВ је позвала власт у Србији да се “огради од изјава Чепурина”, а слично је поручио и академик Теодоровић.

Бивши члан Покрета “Доста је било” и један од оснивача Покрета слободних грађана на Твитеру је поручио да је “Србин који пише ћирилицом”, али да је убеђен да је место за Србију Европска унија.

“Ја сам Србин. Јуче за Задушнице сам палио свеће својима. Славим Светог Јована и пишем ћирилицом. Дубоко сам убеђен да је Европска Унија једино могуће место за Србију. Најлепше Вас молим да нам више не помажете ни Ви, ни Ваши ватрогасци у Нишу. Хвала”, навео је Теодоровић.

Његову поруку поновио је на Твитеру лидер Нове странке Зоран Живковић и навео “сагласан”.

Поделите:

1 коментар

  1. Поред западне опозиције и медија и у Академију је ушла западна обавештајна служба, сви су после Хојта Лија ударнички почели да ударају по Русији али и по Србији јер и у СПС -у је дошао ђаво по своје, НАТО Ружић руши проруског Дачића, а ДОС сања комбинацију са реформисаним СПС-ом па да пољубе Хојту Лију скуте после обављеног посла, ако су замислили неке нове Мајдане или 5 октобре, неће проћи, Србији треба национално јединство и национална политика, доста нам је револуција у овом веку ради туђих интереса, никад више, не поновило се.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here