Teodorović Čepurinu: Ni Vi, ni Vaši vatrogasci

Podelite:

Beograd — Akademik Dušan Teodorović poručio je ambasadoru Rusije da “ne bi trebalo više da pomaže Srbiji”, nakon spornih izjava Aleksandra Čepurina Sputnjiku.
Ruski diplomata je u intervjuu beogradskoj redakciji ruskog portala govorio o odnosima Srbije i SAD, poseti Brajana Hojta Jia Beogradu i sastancima, a ocenio je i da se u Srbiji dolasku američkog zvaničnika pridaje previše pažnje. LSV je pozvala vlast u Srbiji da se “ogradi od izjava Čepurina”, a slično je poručio i akademik Teodorović.

Bivši član Pokreta “Dosta je bilo” i jedan od osnivača Pokreta slobodnih građana na Tviteru je poručio da je “Srbin koji piše ćirilicom”, ali da je ubeđen da je mesto za Srbiju Evropska unija.

“Ja sam Srbin. Juče za Zadušnice sam palio sveće svojima. Slavim Svetog Jovana i pišem ćirilicom. Duboko sam ubeđen da je Evropska Unija jedino moguće mesto za Srbiju. Najlepše Vas molim da nam više ne pomažete ni Vi, ni Vaši vatrogasci u Nišu. Hvala”, naveo je Teodorović.

Njegovu poruku ponovio je na Tviteru lider Nove stranke Zoran Živković i naveo “saglasan”.

Podelite:

1 komentar

  1. Pored zapadne opozicije i medija i u Akademiju je ušla zapadna obaveštajna služba, svi su posle Hojta Lija udarnički počeli da udaraju po Rusiji ali i po Srbiji jer i u SPS -u je došao đavo po svoje, NATO Ružić ruši proruskog Dačića, a DOS sanja kombinaciju sa reformisanim SPS-om pa da poljube Hojtu Liju skute posle obavljenog posla, ako su zamislili neke nove Majdane ili 5 oktobre, neće proći, Srbiji treba nacionalno jedinstvo i nacionalna politika, dosta nam je revolucija u ovom veku radi tuđih interesa, nikad više, ne ponovilo se.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here