Тинејџерка Наташа због пијаног возача ОСТАЛА БЕЗ НОГЕ, а њена реакција је за ДИВЉЕЊЕ

Поделите:

Наташа Гајдош из Куцуре тешко је повређена 17. јануара у том месту када је на њу у улици Исе Секицког док је возила бицикл налетео пијани возач својим аутомобилом.

– Кренула сам у продавницу бициклом и одједном сам видела јака светла како ми се приближавају из супротне коловозне траке. Само сам стигла да ставим руку преко очију. Дошла је хитна помоћ, па су ме одвезли прво у врбашку болницу, а затим у Нови Сад и то је отприлике све чега се сећам – прича нам Наташа (19).

Ова насмејана матуранткиња врбашке Средње стручне школе “4. јул” изузетно се добро носи са страшном чињеницом да је због тог удеса изгубила леву ногу, да јој је извађена слезина, да су јој оперисани кук и шака и да изнад лакта леве руке има уграђене шипке.

Наташа је пуштена из Клиничког центра Војводине на кућно лечење и са осмехом нам рекла да јој је сад много боље чим је изашла из болничке постеље.

– Предстоји ми дуг опоравак. Тренутно добијам ињекције против тромбозе и сваки трећи дан ме превијају. За месец, два треба да ми изваде шипке из руке па да кренем прво на болничку рехабилитацију, а затим ми следи бањско лечење – прича нам пуна ентузијазма Наташа као прави велики борац који се ухватио са горким проблемом који отежава чињеница да ће јој за рехабилитацију бити потребно много новца.

Управо због тога, њени другари су покренули акцију прикупљања помоћи за Наташин опоравак којој су се придружили ученици и запослени из Основне и средње школе са домом за ученике “Петро Кузмјак” из Руског Крстура.

Сви заинтересовани који желе да помогну Наташи да се опорави могу уплатити новац на рачун њене мајке Весне Гајдош 160 5800100827500 51 у банци Интеза, или директно на адресу Мученика Папуге 76, 21466 Куцура.

Возач у притвору

Возач који је налетео на Наташу и тешко је повредио, ухапшен је и одређен му је притвор. Он се налази у притворској јединици у Сомбору, где чека суђење. На терет му се ставља тешко дело против безбедности саобраћаја за које је запрећена затворска казна до осам година.

blic.rs

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here