Тома од данас и званично прима ОГРОМНУ пензију, али ће ОСТАТИ ШЕФ Kанцеларије за Русију и Kину?!

Поделите:

Председник Србије Томислав Николић послао је обавештење Агенцији за борбу против корупције да је званично постао пензионер.

Он је такође навео да ће његова пензија износити 97.484 динара.

Међутим није јасно да ли Николић остаје као пензионер на функцији председника Националног савета за координацију сарадње са Русијом и Kином и да ли ће за тај посао добијати месечну апанажу?

Kаква је до сада била пракса са дуплим функцијама и сличним начинима за „додатну зараду“ политичара, са великом дозом вероватноће можемо да претпоставимо да Тому Диплому пензија неће спречити да обавља свој досадашњи посао шефа Kанцеларије за односе са Русијом и Kином.

Иначе, Томислав Николић је у последње време необично много у медијима за једног бившег председника и пензионера. Јуче су београдски медији известили о његовом пословном партнеру, бугарском „бизнисмену“ Цветану Васиљеву (на слици испод, у оделу) који је покушао да уништи Фабрику стакла у Параћину и који се због тога налази пред нашим судовима.

Неколико дана пре тога, новине су такође писале да скорашњи пензионер Тома не жели да се исели из виле у Ужичкој 23 на Дедињу, иако одавно више нема право да је користи…

 

gerila

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here