Тона дроге плута морем код Улциња!

Поделите:

Више од једне тоне марихуане плута отвореним морем у непосредној близини Улциња, потврђено је Борби у врху полиције. Сумња се да су дрогу одбацили кријумчари из Албаније, који, како се сумња, свакодневно, морским путем, шверцују наркотике према Италији. Kако сазнајемо, пакетиће у мору су примијетили рибари који лове туну, па су о свему обавијестили припаднике граничне полиције, који су обилазећи море на отвореном примијетили стравичан призор, о чему су одмах обавијетили надлежно тужилаштво. Највећи дио пакета с дрогом струја је одвукла у албанску територију, а у току је увиђај на лицу мјеста.
Борба је јуче ексклузивно објавила да су недавно приведена три албанска држављанина која су побјегла италијанској полицији захваљујући брзом гумењаку, а који су шверцовали дрогу преко мора.
Kако незванично сазнајемо, дрога је била спакована у мање пакетиће, а тек да се извуче из мора биће јасније о којој количини се тачно ради. Осим пакетића није пронађен никакав траг који би водио до осумњичених за шверц ове дроге.
-Обиласком терена, тј, мора, на граници Црне Горе и Албаније, а на дојаву неких рибара, примијећено је нешто неуобичајено у води. Kада смо пришли, на стотине пакетића је било у води, а када смо отворили један виђели смо да се ради о наркотицима. Не зна се тачно колико има дроге, а прва претпоставка је да је између тоне и тоне и по дроге, каже наш саговорник.
Прошле године у мају, такође у мору код Улциња заплијењена је скоро иста количина дроге, али тада су ухапшена два лица.

Борба.ме

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here