Трамп: Ако Бајден постане председник – цела Америка ће одлетети у пакао попут Чикага

Поделите:

ДОНАЛД Трамп је оценио да је криминална ситуација у једном од највећих мегаполиса земље – Чикагу – „гора него у Авганистану“.

За то је окривио градску власт коју држе представници Демократске партије.

Председник САД додао да су чикашки званичници слаби и да се плаше демонстраната, па зато одбијају федералну помоћ за успостављање реда.

У наставку је рекао: „Шта је са Чикагом? Мислите ли да им треба помоћ након протеклог црног викенда? Знате ли о каквим бројевима се ради? Многи, многи људи су рањени, многи су убијени. Не говорим о једној или две жртве – 18 људи је убијено! Мислим да је и више. А колико ће бити убијених током лета? Ово је дефинитивно горе него у Авганистану!“

Трамп је – према очекивању – у „причу о Чикагу“ укључио и будућег кандидата Демократске партије за председника САД Џоа Бајдена:

„Све градове попут Чикага воде либералне демократе. А ако Бајден добије прилику да води САД – тако ће бити у целој земљи! Цела земља ће одлетети у пакао. Али, нећемо дозволити да се то догоди!“

Трамп није прецизирао на који начин то неће дозволити.

Једино је открио да се у Белој кући разматра могућност слања у Чикаго „савезних службеника који би помогли поштовању закона у граду“.

 

Поделите:

1 коментар

 1. U Čikagu vladaju sve mali kraljevi mafije.
  Čist monarhizam kao Evropa pred I svetski rat.
  U Rusiji Nikolaj u Srbiji kralj Pera u Austriji Franc Joseph.
  Sve go mafijaš do mafijaša dok se nisu pofatali za gušu onako demokratski i porokali kao bakovi na Romaniji 1914. hahaha.
  Naravno republika i republikanci ne podnose njihova odmeravanja snaga pa Tramp predlaže ukidanje koride i vraćanja stanja u normalnu, republikansku, federalnu,državnu upravu.
  Linkolnovski pristup opštem mafijašluku koji razara državu i porodicu.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here