Трамп Американцима: Кинези ће владати САД ако изаберете Бајдена

Поделите:

ПРЕДСЕДНИЧКИ кандидат Демократске партије Џо Бајден пријатнији је од своје претходнице Хилари Клинтон, али јој је од ње инфериорнији на плану интелигенције, изјавио је Доналд Трамп.

У говору који је одржао у Арлингтону, предграђу Вашингтона, додатно је нагласио:

„Клинтон је паметнија од њега, али људски мање пријатна. Џо није паметан, али је пријатнији као личност “.

Трамп се овако огласио пред члановима Савета за националну политику одмах након што је Бајден формално прихватио да се кандидује за председника Сједињених Држава од Демократске странке. Том приликом  је обећао да ће Сједињене Државе, уколико он победи, извести из (Трампове) „ере таме“.

Трамп такве ствари, наравно, не опрашта.

Изјавио је да ће Кина бити реални власник САД ако демократа Бајден победи на америчким председничким изборима 3. новембра.

„Кина ће владати нашом државом ако Бајден буде изабран за председника САД. Кинези би у том случају владали нашом државом. Само, ми нећемо дозволити да се то деси“, рекао је.

У даљем наступу у Арлингтону је рекао:

„Видели сте обавештајне извештаје. Кина заиста жели да Џо Бајден победи. Било би веома увредљиво за нас када би они (кинеске власти ) желели да ја победим“.

У Арлингтону се и овоме аплаудирало.

Трамп се `свечано обавезао` да ће наставити да активно ради на томе да Сједињене Државе више не зависе од увоза `стратешких производа` из Кине:

„У потпуности ћемо обновити америчку индустријску независност. Вратићемо у земљу све стратешки важне за нашу безбедност производне ланце и ставити тачку на зависност од Кине“.

fakti

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here