Трамп: Изговор градоначелника Лондона је патетичан

Поделите:

Амерички председник осврнуо се на изјаву Садика Кана где је он навео како нема разлога за узнемиреност након најновијег терористичког напада у престоници
Амерички председник Доналд Трамп поново је данас критиковао градоначелника Лондона Садика Кана назвавши “патетичним изговором” његову изјаву да људи не би требало да буду узнемирени због повећаног присуства полиције на улицама тог града.

Кан је то рекао у једном од својих првих обраћања након напада у Лондону, у којем је седам особа убијено, подсећа Ројтерс.

“Патетичан изговор градоначелника Лондона Садика Кана који је морао брзо да размишља о својој ”нема разлога за узнемиреност” изјави. МСМ (мејнстрим медији) тешко раде да то продају!”, навео је Трамп на свом налогу на Твитеру.

Трамп је јуче већ критиковао Кана јер је поручио Британцима да нема разлога за узбуну након напада у Лондону.

“Најмање седам погинулих и 48 повређених у терористичком нападу и градоналчелник Лондона каже да нема разлога за узбуну!”, написао је амерички председник.

Из канцеларије Кана саопштено је да он има много важнијег посла него да одговори на твит председника САД који је заснован на, како су навели, лошим информацијама.

Најмање седам људи је погинуло, а 48 повређено у суботу увече у нападу на Лондонском мосту, који су извеле три особе, убијене потом у обрачуну са полицајцима.

Исламска држава преузела је одговорност за тај терористички напад, објавила је новинска агенција која подржава џихадисте Амак.

Танјуг

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here