Трамп на Флориди поново исмевао Бајдена и плесао пред својим присталицама

Поделите:

САМО што се опоравио од ковид-19, Доналд Трамп је на свом предизборном на Флориди продемонстрирао да и даље има „осећај за масу“ и да је солидан политички шоумен.

Знатно бољи од канидата Демократске партије и дубоке државе за председника САД Џоа Бајдена.

Он је митинг `својих` на Флориди искористио и да још једном исмеје Бајдена, који му се сам подметнуо. Јер, јавно је рекао да се „кандидовао за сенатора“, уместо – за председника САД.

Након што је завршио обраћање окупљеним присталицама, Трамп је пред њима извео и својеврсни кратки плес. Можда још тачније: полуплес којим је не само њима – већ целој америчкој јавности – показао да нема никакве здравствене проблеме и да је пун енергије каква је потребна шефу државе.

Својим присталицама је чак рекао да је спреман да сваког од њих пољуби јер је у међувремену „стекао имунитет“.

Познати американолог – руски сенатор Алексеј Пушков – оценио је да је Трамп продемонстрирао „велику виталност и оптимизам“.

Додао је да његова снага и оштар језик деле америчко друштво на оне који га `дижу у небеса` и оне који га мрзе. И објаснио:

„Ово је време када се политика – поготово у САД – све више претвара у позориште, а политичке информације у вид забаве. Трамп сјајно обавља једну од главних функција америчког председника у 21. веку – забавља јавност“.

Пушков је уверен да су Трампови јавни наступи, укључујући и забављачке `нумере`, одиграли кључну улогу у његовој победи над Хилари Клинтон 2016. године.

 

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here