Home Инфо Трамп: Ускоро ћемо ратовати на Марсу

Трамп: Ускоро ћемо ратовати на Марсу

Поделите:

Председник САД Доналд Трамп изјавио је данас да ће можда једног дана постојати америчке “свемирске снаге” које ће се борити раме уз раме с авијацијом, копненим трупама и другим родовима војске САД

Председник САД Доналд Трамп изјавио је данас да ће можда једног дана постојати америчке “свемирске снаге” које ће се борити раме уз раме с авијацијом, копненим трупама и другим родовима војске САД, најављујући одлазак људи на Марс као нешто што ће бити “врло скоро” и што се не би догодило да је 2016. на председничким изборима победила Хилари Клинтон.

АП преноси да је Трамп у обраћању маринцима и другим војницима у ваздухопловној бази “Мирамар” у Сан Дијегу говорио о улагањима његове администрације у истраживања свемира, казавши да свемир постаје “подручје у којем је могуће ратовање”.

Наводи се да је Трамп казао да је идеја о свемирским снагама започела као спонтани коментар, али да је он одлучио да је то сјајна идеја.

“Врло скоро идемо на Марс. Не бисте ишли на Марс да је моја противница (Хилари Клинтон) победила, то да вам кажем. Не бисте о томе ни размишљали”, рекао је амерички председник.

 

 

Танјуг

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

css.php