Трампов ковид-19 – специјална операција против председника САД?

Поделите:

ДОНАЛД Трамп је већ два пута примио додатни кисеоник и дексаметазон, а његово стање се побољшава.

Његов лекарски тим је открио да прима и експерименталну терапију, односно лек РЕГН-КОВ2, као и цинк, витамин Д, фамотидин, мелатонин и аспирин.

Председник САД од петка нема грозницу, а његова јетра и бубрези функционишу нормално након друге дозе ремдесивира, интравенског антивирусног лека, за који је доказано да скраћује боравак у болници.

Како се и могло очекивати, већ се појавило, можда и кључно, питање: није ли Трампа неко намерно заразио корона вирусом? Није ли он жртва специјалне операције својих политичких противника?

Ово питање релеватним сматра и познати московски публициста и политиколог Јегор Холмогоров:

„Сасвим је могуће да је Трампу неко послао црног лабуда. Он лако може преболети ковид-19. Али, већ су `помрли` његови предизборни митинзи. Ово је колапс његове изборне кампање. А то може значити крах наде да свет неће поново бућнути у либералну мочвару“.

Холмогоров посебно наглашава: „Свет се суочио са неким врло паметним вирусом. Уништава све што је конзервативно, подржава све што је либерално. Најпаметнији вирус у историји! Имам осећај да је измишљен посебно ради пуча у Сједињеним Државама 2020. године“.

Он се нада да се Трамп сада нашао у оној врсти катастрофалних криза из којих најбоље излази:

„Ако је ово тачно – онда Трамп своје заражавање чак може окренути у властиту корист. Требало да наредних дана од свега направи драматичну представу болести и опоравка, да покуша да код Американаца изазове максимално саосећање. Да помисле: он је један од нас, а  ниједна инфекција се не лепи за оног вампира Бајдена, јер је већ мртав“.

Холмогоров сматра, иако је Трамп лишен свог главног адута – наступа пред бирачима, да амерички лидер не треба да прерано напусти карантин већ да крене са новим планом за изборе…

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here