Трампов син: Медији и демократе из очаја распирују скандал са адвокатицом

Поделите:

Син америчког предсједника Доналд Трамп Млађи сматра да тамошњи медији, као и Демократска партија, из очаја покушавају да раздувају скандал око његовог сусрета са руском адвокатицом током прошле године.

– Медији и демократе су крајње заинтересовани око те приче са Русијом. У питању је бесмислица, ако је то све што они имају, и то годину дана касније, онда разумијем њихов очај“, написао је Трамп на Твитеру.

Лист “Њујорк тајмс“ недавно је објавио да се Трамп Млађи прошле године састао са руском адвокатицом Наталијом Весељницком, за коју тврди да је имала компромитујуће информације у вези са Хилари Клинтон.

Са друге стране, сама Васељницка каже да није помагала руским властима да утичу на резултате предсједничких избора у САД.

Упитана од стране америчких новинара да ли је повезана са руским властима, она је кратко одговорила: “Не“.

Она је такође рекла да никада није имала никакву компромитујућу информацију везану за Хилари Клинтон. Међутим, на питање зашто ју је Трамп Млађи контактирао, Васељницка је рекла: “Вјероватно су јако жељели да добију такву информацију. Можда су толико јако то жељели да су само слушали оно што их интересује“, додала је она.

Подсјетимо, Трамп Млађи јуче је изјавио да ће радо поделити информације са Одбором за обавјештавање Сената САД, уколико то тијело одлучи да анализира састанак који је он имао са руском адвокатицом током предизборне кампање свог оца.

По том питању се огласила и Бијела кућа саопштивши да нема ничег непримјереног у томе што се Трампов син састао с руском адвокатицом, додавши да је тај састанак кратко трајао и да се послије тога апсолутно ништа није десило.

Спутњик

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here