Трифуновић признао да су протести пропали!

Поделите:

Не може да игнориште истину

Народ је изигран, опозиција не зна ни себе да збрине! То је потврдио пропали глумац и политичар у покушају Сергеј Трифуновић недавним гостовањем у емисији новинара “Времена”.

Он је открио да је реч о скупу неусаглашених који време троше на приговоре и предлоге, те да састанци немају краја. Додао је да им не присуствује, јер су предуги и бескорисни, отворено их називајући губљењем времена.

Сматра да су протести пропали због лошег вођења.

– Садржај који су они понудили је прилично нервирао грађане:”Где идемо? Шта радимо? Kо сад?” – рекао је Трифуновић у емисији уз додатак да може да се љути ко хоће, алудирајући на своје шефове.

Такође, рекао је да се тада чуо са Борком Стефановићем, још једним следбеником Ђиласовске опозиције, који му је тражио да се састану.

– Данас ме звао Борко Стефановић. Треба да идемо негде, нешто да потпишем – рекао је, а да би грађане додатно уверио у своју незаинтересованост, ако је уопште било оних који нису стекли утисак да га баш брига, следи и наставак: – Али бог те пита шта. Ја немам појма уопште о чему се ради.

Ако је и даље оних који нису уверени у то да се господин Трифуновић само шепури градским улицама, уопште не знајући зашто нарушава мир мештана престонице, омета саобраћај и обмањује грађане нудећи им боље сутра, следи реченица којом је поентирао.

– Ја само климнем главом и вичем важи – рекао је у наставку.

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here