Trifunović priznao da su protesti propali!

Podelite:

Ne može da ignorište istinu

Narod je izigran, opozicija ne zna ni sebe da zbrine! To je potvrdio propali glumac i političar u pokušaju Sergej Trifunović nedavnim gostovanjem u emisiji novinara “Vremena”.

On je otkrio da je reč o skupu neusaglašenih koji vreme troše na prigovore i predloge, te da sastanci nemaju kraja. Dodao je da im ne prisustvuje, jer su predugi i beskorisni, otvoreno ih nazivajući gubljenjem vremena.

Smatra da su protesti propali zbog lošeg vođenja.

– Sadržaj koji su oni ponudili je prilično nervirao građane:”Gde idemo? Šta radimo? Ko sad?” – rekao je Trifunović u emisiji uz dodatak da može da se ljuti ko hoće, aludirajući na svoje šefove.

Takođe, rekao je da se tada čuo sa Borkom Stefanovićem, još jednim sledbenikom Đilasovske opozicije, koji mu je tražio da se sastanu.

– Danas me zvao Borko Stefanović. Treba da idemo negde, nešto da potpišem – rekao je, a da bi građane dodatno uverio u svoju nezainteresovanost, ako je uopšte bilo onih koji nisu stekli utisak da ga baš briga, sledi i nastavak: – Ali bog te pita šta. Ja nemam pojma uopšte o čemu se radi.

Ako je i dalje onih koji nisu uvereni u to da se gospodin Trifunović samo šepuri gradskim ulicama, uopšte ne znajući zašto narušava mir meštana prestonice, ometa saobraćaj i obmanjuje građane nudeći im bolje sutra, sledi rečenica kojom je poentirao.

– Ja samo klimnem glavom i vičem važi – rekao je u nastavku.

Podelite:

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here