Тровање Срба у Плашком, убице одмах пуштене на слободу

Поделите:

Срби направили грешку и отишли на пиће у хрватски локал. Стављен им отров у пиће, један умро. Преминули је из села Личка Јасеница, стар 50 година. Неки од становника Плашког се боје да су и они били тровани, па су стога у паници.

Службени полицијски извештај још се очекује, но у овом малом месту завладала је права паника након хапшења две особе, иначе добро познате полицији, због, како се проширила прича – тровања више људи! – преноси хрватски OGportal

OGportal сазнаје да је од последица тровања једна особа умрла пре око месец дана, док је друга преминула у недељу на православни Ускрс и због необичних околности смрти тело је завршило на обдукцији, где је установљено да је реч о тровању. Отрована је још једна особа, али срећом без смртних последица и тренутно се налази на лечењу у Општој болници Огулин.

Службених информација, понављамо, још нема, али прича која се проширила Плашким говори о томе да су људи отровани на начин да су им отровне твари стављане у пиће.

Оно што забрињава мештане Плашког је чињеница да су осумњичени данас, након хапшења, виђени како слободно шетају Огулином, па претпостављају да су пуштени док резултати вештачења не буду готови.

Patriot

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here