Туча у центру Београда због Томпсона: Младићу сломили нос јер су му сметале усташке песме

Поделите:

До инцидента је дошло у једном клубу у новогодишњој ноћи

У новогодишњој ноћи у једном од локала у центру Београда, претучен је младић и то после сукоба који је избио због хрватског певача Марка Перковића Томпсона.

Наиме, како за Телеграф.рс објашњава један од очевидаца овог инцидента, све се догодило након што је један од организатора по други пут пустио неку од Томпсонових песама са концерта уживо где говори усташки поклич: “За дом спремни”.

– Све је било у реду до поноћи, када су се из чиста мира зачули звуци Томпсонове песме. Никоме у локалу није било јасно откуд та песма после нумера које су биле тотално другачијег жанра. Неки од момака су пришли младићу који је пуштао песме и питали га зашто пушта Томпсона – наводи очевидац.

Младић који је пуштап музику је, како сазнаје Телеграф.рс, одговорио да је реч о интерној шали између њега и његових пријатеља, као и да му је девојка из Хрватске.
Очевидац овог немилог догађаја даље додаје да је десетак људи изашло из локала за време трајања песме хрватског певача, те да је после тога све било у реду до 2 сата иза поноћи.

– Тај момак је поново пустио Томпсонову песму, али овога пута са неког концерта, те се у једном тренутку чуло: “За дом спремни”. Људи су били видно изреволтирани с обзиром на то да им је речено да се то неће поновити. Један од младића је затим пришао и извадио звучнике из лаптопа. У следећем моменту, један од мушкараца га је држао, а други ударао – објашњава очевидац.

Наш саговорник каже да је повређеном младићу ишла крв из носа коју никако није могао да заустави, те да је отишао у Ургентни центар где је установљено да је дечку поломљен нос.
Читав случај пријављен је полицији.
телеграф.рс

Поделите:

5 Коментари

  1. Sramota, radi neke navodno smrdulje u sred Beograda pustaju ustaske pesme! To je navodno demokratija! Sevap je tu bagru dobro nalupati! Volio bih njih videti da dodju u bilo koji grad u HR pa da zapevaju pesmu o Šumadiji ili o Srbiji pa da vide kako bi se proveli! Sram vas bilo bagro izdajnicka!

  2. Ако је то истина, нека навијачи Звезде и Партизана нађу кафић – дежурни лекар је морао да зове полицију по службеној дужности… А диЂеја и “дјевојку” му да се оправдају…

  3. nadji ko je objavio komentar u kom lokalu nemoj dečka da diraš svi beogradjani oberučke dočekaju hrvatske pevače jebi te se za kontra svi majmuni beogradski vesele uz hrvatske pevače

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here