Tužilaštvo iz Prištine traži od srpske policije saslušanje Saše Jankovića u vezi sa ubistvom Olivera Ivanovića!

Podelite:

Specijalno tužilaštvo iz Prištine zvanično je zatražilo od srpske policije da sasluša lidera PSG Sašu Jankovića u vezi sa ubistvom Olivera Ivanovića!

Kako nam je potvrđeno, šiptarski tužioci traže da Janković bude saslušan jer, kako navode, imaju “ozbiljne indicije” da bi on mogao da zna važne činjenice o ubistvu lidera Srba sa severa Kosova.

– Albanci traže da Janković bude što pre saslušan i da im zapisnik o njegovom saslušanju bude dostavljen u najkraćem roku. Zahtevaju da Jankovića ispitamo o svim saznanjima koja on ima o ubistvu Ivanovića. Kao razlog za saslušanje navode njegove izjave u medijima o ovom ubistvu, ali tvrde i da imaju podatke iz istrage koji ukazuju da bi Janković mogao da bude važan svedok!?! – prenosi naš izvor.

Prema njegovim rečima, srpska policija postupiće po zamolnici prištinskih tužilaca.

– Iako se ovde najverovatnije radi o političkoj provokaciji, mi ćemo obaviti razgovor sa Jankovićem. Nikako ne želimo da nas Priština na bilo koji način tereti ili optužuje da kočimo istragu ubistva Olivera Ivanovića. Srbiji je u interesu da se to ubistvo što pre rasvetli – objašnjava sagovornik Informera.

Saša Janković nije odgovarao na naše pozive i poruke, a nikakav zvanični komentar nismo dobili ni u policiji i tužilaštvu.

Informer

Podelite:

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here