Твитераши огорчени због срамних плаката против Јанковића

Поделите:

БЕОГРАД – На Бановом брду у среду увече су се појавили срамни плакати против лидера покрета “Слободни грађани Србије” Саше Јанковића, а због најновијег фашистичког испада масовно су устали и корисници друштвених мрежа.

Махом најактивнији у осуди били су твитераши, шокирани постерима на којима на енглеском језику пише “Буди смирен и убиј свог цимера”, док је на другима приказан Јанковић како гледа у свог пса док испод пише “Буди добар да не прођеш као цимер. Морао сам, није хтео да слуша”.

“СНС највећи део грађана довео до контејнера, а сад им и штиво дао”, “Ови плакати су синоћ лепљени и у блоковима 44 и 45 на Новом Београду. Неколико напредњачких екипа је тај прљави посао обављало око 22 часа”, “Плаше га се јер вреди, па морају тако”, само су неки од коментара огорчених грађана.


Осуди се придружио и лидер Покрета за преокрет Јанко Веселиновић, оценивши поменуте плакате као “гебелсовски начин” разрачунавања са политичким неистомишљеницима.

“Оштро осуђујем налогодавце и извршиоце који су на гебелсовски начин – срамним плакатима вређали Сашу Јанковића”, навео је Веселиновић на Твитеру.

Саша Јанковић синоћ није желео да коментарише ове плакате, јер како је навео, грађани знају о чему је реч.

Курир

Поделите:

2 Коментари

  1. Не видим шта је ту срамно, пре бих рекао да је ово наручен чланак. Саша Јанковић не би смео да дозволи да око реченог убиства или самоубиства има нејасноћа. Невероватно је да такав човек уопште има приступа јавној сцени, док су му мртваци у плакару. Морао би макар да истера истрагу на чистац, па да се зна – крив је или није. А не да се саблажњава због нечијих примисли.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here