U Beogradu pucano na Daku Davidovića u prisustvu vladike Joanikija – Patrijaršija nije obaveštena o boravku Joanikija u Beogradu

Podelite:

Bisnismen Miodrag Daka Davidović ranjen je u sinoć hotelu Kraun plaza oko 21 sat. Na Davidovića je pucano snajperom a u njegovom društvu je tog momenta bio episkop budimljansko-nikšićki Joanikije.

Kako saznajemo iz patrijaršijskih izvora, vladika Joanikije nije o svom dolasku i boravku u Beogradu, što je zakonita i obavezna crkvena praksa, obavestio kancelariju patrijarha srpskog. U crkvi smatraju da je u Brogradu iz nepoznatog razloga boravio tajno.

Na vlasnika nikšićkog „Neksana“ nepoznati napadač ispalio je hitac u lobiju hotela „Kraun plaza“ u kom živi. Davidović je takođe poznat kao trgovac oružjem sa jakim političkim vezama. Davidović je inače kum Momira Bulatovića i bio je ministar trgovine u Vladi SAO Hercegovina. Vlasnik je preduzeća „Neksan“ koje se bavilo proizvodnjom vina i alkoholnh pića, ali i visokogradnjom.

Od mitropolita Amfilohija Davidović je odlikovan Ordenom Svetog kralja Milutina za doprinos koji je dao u obnovi manastira Ostrog i pravoslavnih svetinja širom Crne Gore.

Na Davidovića je najverovatnije pucano iz snajpera, a na Novom Beogradu pronađen je zapaljen automobil “reno”, u kojem je pronađena snajperska puška. Davidović je ranjen ali nije životno ugrožen.

 

 

 

Podelite:

2 Komentari

 1. Vi ste stvarno besramne avetinje. Koji je idiot u ovom trenutku postavio pitanje Joanikijevog boravka u Beogradu? U Beogradu svaki dan, iz raznoraznih razloga, boravi desetine sveštenika iz Srbije i okruženja, a često i više Vladika. Uopšte nije zakonita i crkvena praksa, niti je neophodno da se javljaš, ako ne planiraš da bogoslužiš ili obavljaš neku crkvenu organizacionu djelatnost. Daka Davidović je Nikšićanin (dakle eparhiot Vladike Joanikija) koji zbog crnogorskih mafijaša ne može da dođe u Crnu Goru, a koristan je čovjek i za Crkvu i za srpski narod. Taj vaš izvor iz Patrijaršije koji je dao komentar da “smatra da je vladika Joanikije, iz nepoznatih razloga, tajno boravio u Beogradu” je običan šljam, ako je uopšte tačno da ste nekoga kontaktirali. Odvratni ste. Ovakvim ponašanjem radite protiv naše Crkve i naroda u Crnoj Gori, u to budite uvjereni. Osim što moramo da se rvemo sa ovim mafijašima ovdje, još nam trebaju takvi ljigavi tipovi kao što ste vi.

  • Jeste koristan je i za Lolu iz Železnika..
   Otpustio sve stare inženjere na ulicu da prose leba a zaposlio neke dupelizce..
   Korumpirao ih stanovima i debelim platama a stare radnike šutnuo u bedu.
   Dobili otkaze nisu ni otkazni rok dobili prošle godine.
   Možda je vama Nikšićanima od neke koristi ovaj troglodit i trgovac robljem pa ga slobodno postavite za vladiku ako hoćete.
   Otkud njemu obrtni kapital da kupuje firme po Srbiji kad nikad nije ni evro zaradio ovde??????
   Da nije možda brao kruške po Barajevu i Ripnju pa se naglo uspeo na društvenoj lestvici??

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here