U KCNS 30. septembra KONFERENCIJA O STABILNOSTI

Podelite:

Na ovaj, sada već, tradicionalni skup reprezentativnih intelektualaca iz regiona i ove godine stižu intrigantna i respektabilna imena

GRADONAČELNIK Novog Sada Miloš Vučević otvoriće Konferenciju o regionalnoj stabilnosti koja počinje u ponedeljak 30. septembra u 14 časova u Klubu Tribina mladih Kulturnog centra Novog Sada.- potvrdio je „Novostima“ Bojan Panaotović, direktor KCNS.


Na ovaj, sada već, tradicionalni skup reprezentativnih intelektualaca iz regiona i ove godine stižu intrigantna i respektabilna imena. I pored problema sa policijom zbog satiričnih pesama objavljenih na tviteru, u Novi Sad stiže novinar Indeksa Gordan Duhaček iz Hrvatske.


Učešće u debati uzeće i čuveni profesor iz Splita dr Dragan Markovina, profesorka i umetnica iz Ljubljane dr Sara Špelec, karijerni diplomata iz Beograda dr Zoran Milivojević i direktor Humanitarnog centra za integraciju i toleranciju Ratko Bubalo.

Direktor Panaotović poziva sve ljude dobre volje da podrže prisustvom rad Konferencije i daju doprinos stabilnosti i kulturnoj i ekonomskoj saradnji u regionu.

KCNS

Podelite:

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here