У листу војске САД тзв. Косову припојени Врање, Пазар, Босилеград…

Поделите:

Као што се види на фотографији, тзв. држава Косово се простире ван тренутних граница и у њу, поред Прешева, Медвеђе и Бујановца, улази и Врање, Нови Пазар, Босилеград…

Како Србин.инфо сазнаје, у  јучерашњем издању америчког војног часописа „Stars & stripes“, који се свакодневно дели у њиховим базама широм света, објављена је нова мапа Балкана са проширеном, тзв. државом Косово.

Будући да су медији на Западу (а ово је амерички војни часопис) годинама пре погрома на КиМ у разним мапама „одвајали“ јужну покрајину од Србије као случајно, и ова мапа је унела бригу међу Србе. Шта ово треба да значи?

Као што се види на фотографији, тзв. држава Косово се простире ван тренутних граница и у њој је, поред Прешева, Медвеђе и Бујановца, припојено и Врање, Нови Пaзар, Босилеград…

Иначе, како Србин.инфо сазнаје, у америчким базама широм света налази се много Шиптара, које преко Бондстила шаљу даље, а највише их је у Авганистану.

Такође, огроман је број и муслимана из Босне, који углавном надзиру мање групе техничког особља, задуженог за поправке у кампу.

 

Србин инфо

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here