У Немачкој порастао број антисемитских и ксенофобних инцидената

Поделите:

Број антисемитских и ксенофобних инцидената у Немачкој повећао се прошле године, упркос укупном паду политички мотивисаних кривичних дела, саопштили су данас званичници.

Антисемитски инциденти у порасту су за 19,6 одсто, а од укупно 1.799 евидентираних инцидената у 89,1 одсто случајева починиоци су крајњи десничари. Број ксенофобних инцидената порастао је за 19,7 одсто на око 7.700, а укупан број кривичних дела из мржње са 7.913 на 8.113.

Министар унутрашњих послова Хорст Зехофер рекао је да је укупан број политички мотивисаних кривичних дела смањен за 8,7 одсто у 2018. години, на 36.062 инцидената, похваливши тај тренд, али истичући да су бројке још увек превисоке.

Поделите:

1 коментар

  1. Поједине секте и поједини слојеви еврејског друштва (они себе сматрају надрасом, надљудима, са једином исправном вером) својим дејством и понашањем силно изазивају супротстављање неевреја. Данас и најмање помињање изазива добијање значке “антисемит”. Међутим, они себе сматрају расистима и силно одобравају идеологију Хитлера (знам шта говорим), ево проверите шта професори на војној академији предају студентима на државном универзитету: https://politus.ru/v-mire/3902-izrailskie-ravviny-prepodajuschie-v-voennoj-shkole-voshvaljajut-gitlera-schitaja-chto-on-byl-prav-na-vse-100-procentov-i-utverzhdajut-chto-palestincy-sami-stremjatsja-byt-rabami-evreev.html
    Потрудите се и преведите себи са руског (имате онлајн преводиоце)!!

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here