Удружење шофера Србије хоће да тужи геј параду због штете од невремена!

Поделите:

Удружење шофера Србије прикупља доказе за једну свеобухватну тужбу против организатора геј параде због штете коју невреме готово редовно или током параде или након параде узрокује на њиховим возилима.

Стојан Новаковић испред удружења шофера за Зицер тврди да је неоспорно доказано да сваки пут када гејеви направе параду Бог пошаље невреме.

– Ми не можемо да тужимо Бога јер он није ни физичко ни правно лице, на крају ово је његов свет и може му се да ради шта хоће. Ипак, тужићемо педере јер због њих сваке године Бог шаље те неке опомене у виду невремена и поплава и других чудеса и на крају страдају наши аутомобили и друга превозна средства. То је баш овако педерски од гејева, они знају да се њима ништа неће десити јер их штити полиција, а кад удари невреме они се разбеже. – рекао је Стојан Новаковић.

– Зашто ми да плаћамо туђе грехе? То што гејеви имају са Богом нека они сами решавају, зашто нас увлаче у ову ситуацију? Јадни смо ми Срби вечито између две ватре, ако урадиш једно бомбардоваће те запад, ако урадиш друго бомбардоваће те Бог. Е па доста нам је свега више! – изјавила је Мара Јанковић, дугогодишњи таксиста из Борче, чија су три аутомобила страдала протекле три геј параде.

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here