Ugledni Britanski magazin: Policija pronašla Putinov pasoš na mestu trovanja ruskog špijuna!

Podelite:

Kako prenosi ugledni Britanski magazin The Postillon, Britanska policija je pronašla Putinov pasoš na mestu trovanja ruskog špijuna Skripalja.

– Eliminisane su poslednje sumnje u pogledu krivice Rusije u slučaju trovanja Sergeja Skripalja. Britanska Vlada je pronašla Putinov pasoš na mestu zločina. – navodi The Postillon.

The Postillon navodi kako je britanska premijerka Tereza Mej izjavila da je Putinov pasoš tek sad pronađen tokom drugog pretresa mesta zločina jer je bio sakriven ispod jednog dokumenta, koji je tokom prvog pretresa pao na pasoš.

– Britanska Vlada je Rusiji dala 24 časa da izvrši ekstradiciju Vladimira Putina na ispitivanje u London, a odbijanje će se tumačiti kao priznaje krivice. – navodi The Postillon.

The Postillon

 

 

Satirični sajt Zicer

Podelite:

23 Komentari

  • Jel Teki tradza? Ne dao Bog, pu-pu-pu…ja mislio on(a) sve pekmez pravi sa unucicima…

   Ljigavci, Berezovski je dosao u kingdom sa 2 MILIJARDE opljackanih para od rodine, koje natreso za vreme pijanog Jeljce…Englezi su mu uzeli sve pare, umro je sa 1 700 000 duga (???) i obesio se…nije bilo nasilja reko SKOTland jard.

   Dodjes, uzmu ti pare, ukokaju te, i mrtvog te koriste da naadaju tvoju otadzbinu…soB se reklo “i prave se englezi”.

 1. A zeznuli se oni podrepashi…ne razumeju da kad god lazima optuzis Ruse oni se iz inata ujedine :)))

  Tako da je Tereza popravila Putinu rejting za jedno 10% i isto toliko povecala izlaznost.

  Ne moze se politika voditi istim metodama kao u vreme telegrafa…winds off change duvaju svetom…stara bludnica ne razume da je, nakon bludnicenja sa svakim radi interesa, na kraju rzna i prezrena od svih i da ju vise niko nece, uzalud se puderishe i sikce jer ju je mladi ruski princ izigrao i ne zeli je…bljak!

 2. Našli su i u Americi, na zgaristu jedne od dve zgrade Svetskog trgovinskog centra, pasoš jednog teroriste koji “slučajno” nije izgorio sa avionom koji je udario u zgradu Hahahaaa

 3. POstillon je nemacki satiricni sajt a ne ugledni Britanski magazin. Ali ko ce Lu.etu udbasu to sad uzeti, progurao je tu vest a onda se u svojih 3-4 lika kikoce i zajebava. Srpski NKVD trosi pare na internet propagandu i vi mislite da ce ona da nam cuva Kosovo i stiti nas od nekakvih neprijatelja, list Vidovdan i nikovi ovde su najveci neprijatelji Srba. Pa cak je i Aleksandar Vucic neprijatelj ukoliko on zaista stoji iza ovakvih glupavih medija i naslova.

  • Hm,hmm….doradjujes nick ? ne daju usranom u potok da ne muti vodu, izmislja klevece bez stida i srama,iz sveta ” polusveta srba” u emigraciji,ni tamo ni amo…

 4. Ruski plusvet je nadzodzao glasacke kutije laznim glasackim Listicima. Ipak ja govorim istinu a ti lazes. Vi ste polusvet. Americki Srbi su kopljima mnogih Srba.

 5. Ulogovao si se kao “Srbenda” furas neke kvazi-prozapadne stavove ali onda malo vredjas Vuka Draskovica. To su cam decije Fore ostale od staneta dolanca. cIa moze sutra da iskljuci struju celom Beogradu ako hoce, i ti mislis da se ovim kretenskim postovIma mozes boriti za tvoga vozda Putina je.o ti on mam.cu u vugla. Nek napravi da rus moze da zivi iznad 63 godine ej bre pre nego sto se kaci sa Trampom

 6. Najnovija vest: Englezi konacno pronasli bojne otrove u Iraku za koje su “sigurno” znali pre bombarodvanja Iraka. Jedan nomad ih sakrio u bisagama kamile, ushio ih u kaish.

 7. Pa koji su ti satanisti Englezi, valda je tako očita njihova namera!
  Hića je imao pravo kada ih je bombardovao, sada se to jasno vidi!
  Koja su oni go*na da “privedu” Putina na odgobornost!
  Zar ovo nije čista provokacija 🐻!

 8. gluposti Hića u opšte nije imao nameru nikog da bombarduje već da proširi granice EU..
  smatrao je da Britansko ostrvo po prirodnom pravu pripada Nordijskim plemenima,Normanima,Vikinzima a ne Britanskoj kruni koje je smatrao uzurpatorima Winlanda,Odinovog zapadnog carstva..
  pored Wanahajma-Švedske,Jotunhajma-Irske i Svarglahajma-Islanda hteo je ceo sever da svije pod jedno krilo Berlina koji je smatrao za sveti grad Valhalu centar svih Vikinga..

 9. Najnovija vest: SKOTland jard je odlucio da sakrije sramotu VVPutina i RFederacije, te da izadju samo sa sturim vestima u javnost, a zarad uzburkane javnosti i ocuvanja demokratskih principa Imperije. Naime, kako GARDcvijan saznaje iz pouzdanih i anonimnih izvora SKOTskog jarda stvari su tekle ovako: VVPutin je doputovao u Dablin pod laznim imenom Zingvar Shvadarger; zatim se u radnom kombinizonu i u kombiju “Knauf-plafoni” prevezao do parka gde je cekao spijuna i njegovu cerku. Kada su se pojavili i odseli na klupi da odmore – Putin se bavi crnom magijom i cita misli ljudi, tako da je znao gde i kada ce doci – prisao im je i pitao ih za jednu adresu, uhvatio im je poglede i hiponotisao ih. Onda je gospodji cerki dao zvaku “Orbit” i naredio: “Zvaci”!, a propalom spijunu pirosku sa kupusom da ga mine zelja iz Rodine, i naredio mu: “Jedi, ali zvaci dugo, tvrd je kupus”!

  I tako…nemere se nista sakrit…mislio je Ruja da more da nashkodi enlish democracy…ocesh shipak…

  • Eh, zabopravih – nestalo mu je benzina na putu iz Irske, pa je usput pokupio vesh iz jednog dvorista nekim bogatashima – posteljine svilene, vezene – i prodao to na jednom buvljaku jednom Nigerijancu. Posle je zaveo jednu polovnjacu Irkinju i poveo je sa sobom…da mu pravi drustvo i otvara flashu dok vozi, pruza senviche i to. Sve unapred osmishljeno…

 10. Kakva im je granična kontrola da im tako poznata ličnost, i imenom i likom, uđe u zemlju? Englezi se hvale svojom obaveštajnom službom, a vidi sad, 007 obična nula! Oni su potpuno odlepili. Baš je trebalo da da Vladimir Vladimirovič dođe lično da otruje izdajnika. Bliže je bilo Terezi Mej a i ona je pripadnica “Milosrdnog anđela” koji se bave tim poslovima!

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here