УХАПШЕН МАНИЈАK ИЗ ТРАМВАЈА Спопадао тинејџерку, путници гледали и ћутали

Поделите:

Београдска полиција ухапсила је И. М. (37), манијака који је спопадао тинејџерку у трамвају у Београду док су остали путници немо гледали.

Осумњичени за полно узнемиравање у року од 48 часова бити приведен на саслушање у Прво основно тужилаштво, након чега ће бити донета одлука о даљем поступању, кажу за Тањуг у том тужилаштву.

Манијак је ухапшен након што се на друштвеним мрежама јуче појавио ужасан снимак на ком се јасно види како мушкарац прилази тинејџерки и почиње да је грли. Kако уплашена девојчица покушава да га одгурне од себе, он постаје све навалентнији.

Приљубио се уз девојчицу и додиривао је по грудима и телу док јој је главу буквално набио у стакло…

Оно што је посебно шокантно је чињеница да одмах иза њих седи неколико путника који ништа нису учинили да помогну девојчици, па чак ни да обавесте возача трамваја како би моментално зауставио возило.

Kако је написано испод снимка који је узнемирио људе на друштвеним мрежама, девојчица је стара свега 12 година.

Након што је “Блиц” објавио језив снимак полиција је рекла да је добила пријаву о овом нападу у трамвају и да је започела потрагу.

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић саопштио је у емисији на ТВ Прва да је манијак идентификован као И. М. са пребивалиштем на београдској општини Палилула и да је ухапшен!

– Он се сумњичи за ову ужасну ствар, сви смо били погођени и потресени оним што смо видели на том снимку и као родитељ могу да кажем да не постоји могућност да то мирно посматрате и да не осетите огроман бес и љутњу зато што се тако нешто догодило – рекао је Стефановић.

Он је додао да је полиција брзо реаговала.

– Надам се да ћемо моћи брзо и од судских органа да добијемо правду и да то неће бити један од оних случајева који ће проћи лагано, већ да ће озбиљно показати да није дозвољено да неко малтертира децу – рекао је он.

Напад се догодио ове недеље

Kако сазнајемо из ГСП-а, манијак је девојчицу напао 23. октобра у трамвају на линији 2.

– Све се догодило у уторак 23. октобра, у трамвају на линији број 2, а полиција нас је контактирала сутрадан. Ми смо МУП-у предали снимке са сигурносних камера, који су се и појавили на мрежама, и полиција даље ради свој посао. Сада више не можемо да реагујемо – рекла је Славица Стевановић, ПР ГСП “Београд”.

Блиц

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here