Ухапшен Небојша Медојевић

Поделите:

Један од лидера Демократског фронта (ДФ), Небојша Медојевић ухапшен је вечерас, пишу подгорички медији.

Медојевић је ухапшен недуго након што је у Скупштини Црне Горе усвојена Резолуција којом су одлуке Подгоричке скупштине из 1918. проглашене ништавним.

Током расправе у скупштини Медојевић се пожалио да га прате људи у цивилу, о чему је писао и министру унутрашњих послова Мевлудину Нухоџићу као и предсједнику Одбора за одбрану и безбједност Обраду Станишићу, тражећи објашењење.

Како је Антени М речено из више извора, полицијска патрола пресрела је на Булевару Светог Петра Цетинског аутомобил у ком се налазио Медојевић, а којим је управљао посланик Славен Радуновић. Полиција је потом Медојевића одвела својим возилом.

У овом тренутку није познат разлог привођења Медојевића.

Посланик ДФ Славен Радуновић рекао је да је Медојевић у спушком затвору.

„Јаке полицијске снаге су биле испред Скупштине, чекале су, нисмо знали кога али смо знали да се нешто дешава. Он је ушао са мном у ауто и кренули смо ка кући и на Булевару Светог Петра Цетињског смо пресретнути марицом и Небојша је ухапшен. Речено је да имају некакав налог, не знамо о чему се ради. Он је сад унутра, чекамо неке информације да нам дају. Сумњамо да се исто спрема и Милану Кнежевићу, зато је он овог момента још увек у Скупштини. Сведоци сте репресије над Демократским фронтом и срамотне сачекуше полиције док се заврши скупштинско заседање“, поручио је Радуновић преко видеа на Фејсбуку.

Спутњик

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here