УХАПШЕН СТРАНИ ДРЖАВЉАНИН: Учествовао у насилним протестима у Београду, ево чији пасош има

Поделите:

Украјинац Р. Л. (21), држављанин Израела, ухапшен је ноћас у Булевару краља Александра током немирних протеста у Београду у којима је повређено 10 полицајаца.

Он је на територију Републике Србије ушао 3. јула ове године након чега је одсео у једном престоничком хостелу. Р. Л. се сумњичи да је учествовао у насилним нередима ноћас. Сумња да је реч о безбедносно опасној особи која је учествовала и у нередима у Украјини.Са њим је приведено још једно лице које нема документа код себе.

Подсетимо, председник Вучић је јуче на конференцији за новинаре рекао да су у организацију насиља у Београду биле умешане иностране службе у Београду и оценио да је њихов циљ био нанети штету угледу Србије и извршити притисак на Београд пред разговоре у Паризу о Kосову и Метохији.

Довели сте белосветски шљам у Србију да за ваш џеп и ваш рачун напада српску полицију, пали, руши и уништава по…

Gepostet von Миленко Јованов am Donnerstag, 9. Juli 2020

– Скуп је био добро организован, а подбацио је део безбедносних служби, јер је тек касније уочено да је било и уплива иностраних служби у организацију. Полиција је у складу са законом вратила контролу, јер су се пристојни људи сами склонили – навео је Вучић.

Он сматра да је то порука “онима споља” који, како је истакао, “мисле да не знамо са колико су прстију били уплетени у оно што се дешавало синоћ”.

Kурир

Поделите:

2 Коментари

  1. Што би рек’о Шојић, не могу да верујем – па зар ово нису СПОНТАНИ протести? Зар ово нису незадовољни грађани?… Кад оно – потплаћени професионални демонстрант, дубоко забринут за судбину Србије.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here