Ухапсили светског шампиона јер је Србин и не воли НАТО!

Поделите:

Најуспешнији спортиста из Црне Горе вероватно свих времена, Никола Сјеклоћа, ухапшен је у Будви, под крајње сумњивим околностима и оптужбама – имајући у виду да се ради о приватној мафијашкој држави заснованој на антисрпској хистерији и спрези власти и криминала, у обзир свакако треба узети и лик и дело Сјеклоће, иначе светског шампиона у боксу.

Наиме, за разлику од многих успешних спортиста који су се за шаку привилегија или мира и тишине приклонили ДПС хоботници, величајући НАТО пакт (попут капитена кошаркашке репрезентације), Сјеклоћа никада није крио шта је и ко је: Србин, патриота, православац.

То што је одбијао да буде послушник клептократске власти, коштало га је већ више пута, па су анонимуси и полуаматери добијали престижне спортске награде, док он није био ни у конкуренцији. Више је него јасно да је иста матрица важила и када је додела државних средстава за успешне појединце и колективе.

Коначно, Сјеклоћа је своју традиционалну црту показао и на покушају педерске параде у Будви, када је против једног од најјачих оружја либерализма у разарању породице, искористио своје најјаче оружје: песнице.

Очигледно је да режим више није могао да трпи човека који има кичму, па још одбија да је савије, па је још довољно јака да доноси медаље и признања широм света. Како ће, уосталом, кукавица на борца, него лисицама, фантомкама и репресијом?

Брате, издржи!

Томо Ловрековић

НАЦИОНАЛИСТ

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here