УКРАЈИНА У ШОКУ: Италијани објавили снимке са признањима снајпериста који су пуцали у људе на Мајдану (ВИДЕО)

Поделите:

Италијански телевизијски канал објавио је документарни филм у којем су снајперисти са Мајдана признали да су пуцали на људе.

Италијански документарац о Украјини се зове ”Украјина – скривене истине” и говори о догађајима на Евромајдану у Кијеву 2014. године.

Највећи шок су изазвала признања снајпериста, који су изјавили да на грађане нису пуцали људи свргнутог председника Виктора Јануковича, већ лидери опозиције коју је подржала Европска Унија.

”Све су то урадили два Грузијца и два Литванца под командом Украјинца и Американца. Никаквог Јануковича”, наглашено је у документарном филму.

Правда.

 

Поделите:

5 Коментари

  1. Hm,hmm…podmetali su,snajperiste i po Sarajevu,poput,one muslimanke,sa naocarima,u maskirnoj uniformi,navodno pekarske radnice. Bila je intervjuisana, RTS 1..niko je,nikada nije prozvao,sve je utrapljeno Mladicu.

  2. А мени пак ово личи на демонтажу украјинског режима. Појаве се тако “незаинтересовани” Италијани и објаве нешто што сви знају, само не смеју да викну. Италијани мало за рачун Немаца шутирају Американце у дебело место, мало за рачун Руса пале шамаре Украјинцима, нешто се ту и Ватикан пита.. – ваљда ће бити неке вајдице?..

  3. Западенци (Литванци, Пољаци, Мађари) са американцима су огранизовали тзв Титушке, снајперисте који су тукли ко год им стане на пут пљачке и разбојништва. Обучени Блеквотер наставио је да се бори против руса.
    Јануковић са овим нема никакве везе, нити је био способан за тако нешто, сви су му отказали, а он збрисао.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here