Украјински батаљон: Почистићемо Русе као што су Хрвати Србе!

Поделите:

Азов наставља да врши притисак на Порошенкову владу
Ако је постојала било какава сумња да мизантропија америчког покровитељства, пројекат “Гладио Б” у Украјни, није био случајно геноцидан, јасноћа долази из читања речи самог лидера Азовског батаљона.

Азовски батаљон је отворено нацистичка “паравојна” организација која је законски призната од стране Украјине, и која је само напола интегрисана – против Минског споразума – у саму украјинску војску.

Њихова нацистична ера салутирањем руком и слоган “Слава Украјини” недавно је постала званични војни поздрав у Украјини, након што је резолуција усвојена у Ради, пише фортрусс.

Kонкретно, оно што је сада предложено, јесте да Украјина треба да предузме војну операцију етничког чиђћења против Донбаса, слично протеривању “нелојалне популације” из Српске Kрајине у Хрватској.

Азов наставља да врши притисак на Порошенкову владу, а СБУ снаге су такође ушле у отворени сукоб у нацистичкој одећи, упркос њиховом симботичком односу. То одржава намерне сценарије дестабилизације који се виде на местима попут Либије и Сирије.

План етничког чишћења Донбаса је објављен током конференције за новинаре на тему “Хрватски сценаиро за Украјину” од стране говорника “Националног корупуса” – политичког крила Азовског батаљона, Александра Алфредова. Он објашњава:

– Те снаге (Порошенко)су потупуно задовољне тренутном ситуацијом. Провладини медији данас једногласно говоре о сценарију, који је ближи, не Хрватској, већ Немачкој, када је део земље био 40 година или више окупиран од стране совјетске војске, а тек након њиховог унуштења је дошло до стварног уједињења два дела Немаћке.

– Разумемо да такав сценарио помера проблем ослобађања Донбаса и Kрима на следећу генерацију. Повлачећи овај процес, можемо га само закомпликовати.

– Дакле, ми нисмо за немачки сценарио који је предложен од стране власти, ми смо такође против сличног придњестровљског сценарија, који Русија де факто промовише, ми предлажемо да се фокусирамо на сценарио попут Хтватске.

Еспресо

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here