Ултрадесничари усред Београда жалили Тројни пакт

Поделите:

У Београду су се данас чуле и овакве речи: Европа је данас окупирана од стране либералног капитализма, глобализма и САД…Спрема се трећи светски рат против Русије због сировина…Треба од Европе направити тврђаву и све избеглице вратити

Овакве изјаве, од “зле Ренесансе” па све до “Немачка је окупирана од 1945. године”, чуле су се данас у слободарском и антифашистичком Београду на трибини “Европа слободних нација”, која је одржана у хотелу “88 Роомс”.

Пароле и идеје изнете на овом скупу одавно нису изговорене у јавној званичној комуникацији у Србији.

Специјално за ову приллику у Београд су стигли Удо Фојгт, посланик Европског парламента и истакнути чланови ултра десничарске Национал-демократске партије (НПД), као и његов партијски колега, Торстен Хајзе.

Поред њих на трибини је говорио и српски преводилац и публициста Зоран Буљугић.

Kратко ошишани млади мушкарци чинили су највећи део публике у сали за конференције хотела “88 Роомс”.

Удо Фојгт је поздравио своје, како је рекао, пријатеље у Србији, и казао да је једина идеја о спасавању Европе протеривање миграната из европских држава.

“У Европи тренутно има на милионе миграната. Ако не успемо да направимо утврђење Европе и избеглице вратимо у њихове државе, нико се више неће интересовати за историју Србије, Хрватске, Немачке и осталих европских земаља. У свако доба смо спремни да у сваком моменту умремо за нашу отаџбину и када погледам ваша лица видим да сте спремни и да ви учините то исто”, казао је Фојгт што је измамило гласан аплауз окупљених.

Он је упоредио страдање Срба и Немаца у Првом и Другом светском рату.

“Најбољи Срби и најбољи Немци су пали у борби за отаџбину. Никада више не смемо дозволити да се боримо једни против других… Ако ви данас говорите о Немачкој многи помисле на Меркел и Шојбле који уцењује Европску Унију финансијама…Морам да вам кажем да то није Немачка. Немачка какву је ви познајете више не постоји”, рекао је Фојгт.

Торстен Хајзе је на почетку свог обраћања окупљенима казао да је Немачка од 1945. окупирана.

“Финансијки капитал и САД су најпре заузели Немачку па европске земље једну за другом. После 1945. ми доживљавамо конфликте који нису ратови за слободу већ ратови за новац. Светска политика је комплексна, коју у првом тренутку не можемо да разумемо, а представља само војнуи финансијаку припрема за трећи светски рат против Русије, где се опет само ради о сировинама”, казао је Хајзе.

Он је додао да је познат рецепт за уништавање европских држава који је сада на делу.

“Да би се започео такав рат треба уништити европске отаџбине, односно људе који воле своју отаџбину тако што ћемо их помешати са другим народима и натерати их да верују у новац уместо у бога”, казао је Хајзе.

Немачки парламентарац је тада узвикнуо да би уједнињење држава старог континента значило да Европи више не треба Америка.

Хаос у Немачкој: Откривени паравојни кампови!
“У Немачкој имамо америчке базе и међународни финансијски капитал који покушава да нас потчини. Ако би се Европа ујединила до Урала а привредна зона Европе ишла до Азије, онда нам не би требала Америка”, казао је Хајзе.

Потом је говорио Зоран Буљугић који је истакао да је Европа данас окупирана…

“Све европске земље осим Русије и Белорусије су окупиране и зато морамо данас да спојимо наше снаге у борби против глобализма на челу са САД. Након пропасти комунистичког система либерални капитализам је поробио целу Европу” казао је Буљугић.

Посланику условна због нацистичке тетоваже
За њега је врхунац спајања евроазијског блока било потписивање протокола Рибентроп – Молотов, уговора Хитлерове фашистичке Немачке и СССР-а,”који је био усмерен против атлантизма, односно Британије и САД”.

“Нажалост тај пакт између Немачке и Русије, разбили су англосаксонски агенти. Немачка је нажалост направила историјску грешку и нашла се између истока и запада. Тај рат никако није могла да добије”, казао је Буљугић.

Прагрех Хуманизма и Ренесансе
Буљугић је поручио да је Европа била јединствена све док је била хришћанска. “Хуманизам и ренесанса су у центар космоса поставили човека а не Бога и од тада настају проблеми за Европу. Цивилизација запада се намеће свим осталим културама, народима као једина могућа којој сви треба да теже и да се поистовете са њом. Будућност човечанства је да се сви позападњачимо. Преваратничке револуције су довеле до десакрализације Европе и данас се све купује за новац: понос, част религија, уметност”, казао је Буљугић.

 

Мондо

Поделите:

2 Коментари

  1. Пре би се рекло да су момци на приложеној фотографији добро проћелави, него да су кратко ошишани. И генерацијски вуку ка ’45. Не видим шта је проблем са “центром Београда” (Професорска колонија) – па зар у ЈДП-у нисмо имали много срамнији испад?

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here