Уместо да кукаш и чекаш да неко други реши проблем погледај како то ради Наташа Миљковић!

Поделите:

Српски народ често има обичај да каже како би овај свет био лепше место када би свако очистио испред свог прага. Једина чешћа ствар која се дешава је кулирање ове пословице. Kомшије готово и да се не познају, не пожеле један другом добро јутро, о кафи и да не причамо. Али нису све комшије такве.

Рецимо Наташа Миљковић, која је са својом породицом организовала радну акцију чишћења око Блока 23. У друштву сина, комшија и познаника из краја, од недавно бивша водитељка Јавног сервиса дала је леп пример свим људима који желе да самоиницијативно донесу добро месту у коме живе.

“Узели смо ствар у своје руке и очистили блок. И сад је блок чист а ми прљави и срећни. Супер радна акција”, написала је Наташа на свом Твитеру.

Kоментари су уједно и похвале за све који су учествовали у акцији. Наравно, увек се нађе неки симпатичан коментар: “И са друге стране блока акција успешно прошла, а деца питају за шта служи грабуља и кад ћемо опет”.

Замислите само колико би Србија била дивна, а Београд чист и леп, када би свако од нас кренуо Наташиним стопама па, уместо да седи и чека да неко други реши проблем – узео ствар у своје руке.

Noizz.rs

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here