Упозорење на седам чинија Апокалипсе: „ПАКАО НА ЗЕМЉИ“

Поделите:

Немогуће је игнорисати реалност широких, координисаних покушаја да се уништи наша дивна, плава орбита, која се зове планета Земља. Глобалисти су паклено спремни да униште читаву биосферу како би спречили да буде дом за људски род.

Злато и сребро би можда била најбоља заштита за финансијски и економски пад, ако не и крах, и то док грађани и финансијске институције раде на заштити своје имовине.

Опасност за читав људски род и општа смерница међу завереницима јесте сатанизам који се спроводи од стране западне елите, а који се постепено открива кроз њихову педофилију и ритуале жртвовања деце. Њихови симболи се налазе у корпорацијским лого симболима, од “Proctor & Gamble” до HSBC banke, и шире од тога.

„Седам чинија смрти и зараза“ су централна тема „Агенде-21 Глобалног Плана Геноцида“. Глобални играчи укључују Bill Gates-a из Microsoft, George Soros-a, и компаније као што су Halliburton и Monsanto, између осталих. Они имају свој оперативни срж у великим банкама и енергетским фирмама.

Глобалисти се надају да ће уништењем економских основица, увести Глобалну фашистичку државу, преотети сву политичку моћ суверених држава и свести индивидуална лица на вазалне кметове, а државе у један огроман концентрациони камп.

Ова опасност по људски род постоји, жива је, наступа и мора бити прекинута. Популистички покрети морају још више да се укорене.

Банкарска кабала стоји иза глобалистичког покрета и злочина који су почињени против човечанства. Њихови крволочни преступи превазилазе ратне злочине и залазе у геноцид људског рода.

Глобалисти су последњих 30 година радили врло ажурно да произведу пакао на земљи, где им је циљ служење сотони.

 „СЕДАМ ЧИНИЈА СМРТИ И ЗАРАЗА“ – ТРЕНУТНА ОПАСНОСТ

 1) Тровање ВАЗДУХА са хемикалијама, пројекат који је уведен од банкарске династије Rockefeller, и који је у блиској вези са Агендом-21, где се ваздух пуни честицама бензина и алуминијума. Први од наведена два је чисти отров. Друга од наведена два производи Алзејмерову и Паркинсонову болест. Параван за ширење ових болести је „глобално отопљење“, масовна превара банкарске кабале, како би се увела светска карбонска такса (односно како би се оправдало тровање ваздуха).

2) Тровање ВОДЕ од стране Halliburtona, a применом фракинг (fracking) бушења, када се токсичне хемикалије уносе у воду (напомена: „фракинг“ је потрага за земним гасом, када се примењује и вертикално и хоризонтално бушење убризгавањем воде и хемикалија на одређено подручје, стварање притиска и потискивање земног гаса ка површини. Влада САД је под Обамом покушала да изврши притисак на Европску унију да прекине куповину руског гаса, нудећи гас који се добија помоћу „фракинг“. Међутим, од тог покушаја ништа није било, јер су трошкови били енормни; за сваки долар профита од продаје гаса, морало се уложити два долара ради подмиривање трошкова. Резултати „фракинг-а“ су тровање ваздуха и воде у подручјима где је вршено, а чак и повећање броја земљотреса). У оптицају су гласине да је Halliburton инфицирао Пацифик, тако што је систематично депоновао радиоактивни цесиум покрај калифорнијске обале.

3) Тровање ХРАНЕ од стране Monsanto с њиховом ГМО (генетски модификованом храном, чије се семе, примера ради, сада сеје у Украјини, док је Русија исто забранила). У оптицају су гласине да је ГМО храна сложен систем за пренос вируса, где је циљ стварање неплодности код људских бића. Пестициди које производи Monsanto су повезани са масовним уморством пчела на глобалном нивоу. Сама компанија је заштићена законима у Европи и САД.

4) Тровање НОВЦА од стране Федералних резерви САД (Централна банка САД, која је под контролом приватних банкара) применом “Quantitative Easing” (масовним штампањем долара без покрића, а уједно пљачком пореских прихода ради подмиривања губитака банака). Глобална реакција је била та да се амерички долар пошаље у „пензију“, а уједно и брисањем из употребе (земље у свету  сада почињу да користе домаће валуте за билатералну трговину).

5) Тровањем путем ВАКЦИНА тако што се у исте убризгавају болести које су саме вакцине требале да спрече, уз додатке као што су жива, формалделхајд, чак и пестициди). У последњим извештајима откривено је да вакцине садрже сузбијаче за имуне системе, што поспешује ширење рака. Закони које је усвојио Конгрес САД забрањују исплату било какве одштете лицима чије је здравље оштећено вакцинама.

6) Тровање ЕКОНОМИЈА помоћу безбројних ратова, лажним поводима за борбу против тероризма, као и промовисањем обојених револуција кроз лажне изговоре. Главни мотив је прекид испоруке руских енергената у Европу – што је довело до рата у Украјини – и прекид испоруке иранског гаса у Европу, што је за резултат довело до рата у Сирији. Читав систем де-индустријализације као и глобализације ланаца економског снабдевања  је од суштинског значаја за уништење економија. Сам експеримент зван „Европска унија“ је осмишљен ради уништења економија европских држава, а кроз гашење националних валута и стварањем економских нестабилности.

7) Тровање ДРУШТАВА кроз прилив имиграната са Блиског истока, који је у потпуности поспешен од стране вођа западне елите, где се национални закони заобилазе (напомена: аналитичари су изнели податак да су само 5 % пристиглих „избеглица“ у Европу заиста избеглице, док су преостали 95 % незапослени са Блиског истока, Азије и Африке, где је популација током  последњих 100 година увећана 10 пута. Незапосленима се даје статус „избеглица“, и они за циљ имају финансијско и економско исцрпљивање Европе и стварање социјалних, верских и етничких сукоба). Сва имиграциона процедура се заобилази, и то са службеним благословом. Долазак „избеглица“ у Европу се финансира од стране Владе САД као и од стране невладиних организација под контролом Сороша и његове Фондације, али су обавештајне службе Аустрије откриле повезаности. Ова критична ситуација је усклађена са планом “Pike Cabal” из 1900. године, где је циљ испровоцирање Трећег светског рата кроз сукоб Хришћанства и Ислама (напомена: Albert Pike је био Илуминат, припадник масонског врха. Илуминати су за циљ имали уништење суверених држава, религија и стварање светске владе. Циљ је такође уништење хомогених етничких групација – нација – и стварање хетерогених, ради перманентних сукоба. Оба светска рата су испровоцирана и финансирана махом од приватних банкара и масонерије, док је Бољшевичка револуција у Русији 1917. године  организована и финансирана од стране банкара у Лондону и Њујорку, где је циљ био уништење и разбијање царске Русије, не само ради пљачке и смањења руске популације, већ и ради олакшања стварања саме светске владе и новог светског поретка, односно глобалне империје под контролом приватних банкара и масонерије).

Тровање друштва кроз промоцију хомосексуализма и трансродних покрета је такође у оптицају (разбијањем породице, разбија се и држава, а пример тога се може видети у Шведској масовном промовисању хомосексуализма и феминизма. Немачка је пример како се држава уништава приливом „избеглица“ и мешањем етничких групација ради стварања финансијских, економских, социјалних, верских и етничких сукоба; Влада Немачке је признала да је примила један милион избеглица, док аналитичари помињу цифру од два милиона. Аналитичари упозоравју да се ка Европи спрема долазак још 8 до 10 милиона додатних „избегица“).

 ЛИЧНИ И ФИНАНСИЈСКИ ЗАШТИТНИ ШТИТ

 Увек је мудро спремити се за ванредне ситуације. Људи треба да обезбеде залихе воде, суве хране, конзервиране хране, обуће, витамина, медицинских залиха, и много тога још. Они такође треба да повуку све вредносне папире из приватних финансијских улога.

Најбоље је продати оно што велике банке промовишу, наиме акције и обвезнице. Уколико, односно када велике банке банкротирају, њихово финансијско избављивање ће представљати опасност за личне улоге (приватни финансијски улози ће се користити за спашавање банака).

Најбоље је куповати оно што су централне банке, као и велике банке потискивале, а то је злато и сребро, и то у облику полуга и кованица. Ово су јако опасна времена, и она ће вероватно постати још гора.

НОВИ „ДОЛАР УСРАНКО“ И УВОЂЕЊЕ ЗЛАТНЕ ОСНОВИЦЕ

Током времена, очекујте одбијање источних држава да прихвате вредносне папире Министарства финансија САД. Влада САД не може да настави са небригом и големим кршењем међународног права на безброј међународних „фронтова“. Ова кршења су навела BRICS државе и њихове савезнике да исхитре увођење разних платежних валута које нису засноване на доларску основицу, док су истовремено предузели кораке за повратак валута на златну основицу.

Нови „долар усранко“ ће се појавити како би обезбедио наставак важних увоза неопходних за економију САД. Биће му дата уводна девалвација од 30 %, а после тога још пуно додатних девалвација. Нови долар ће доживети пад на свим страним пољима, док ће Влада САД бити приморана да реагује на одбијање страних поморских лука да прихвате вредносне папире Министарства финансија САД.

Влада САД се сада нашла на клизајућем путу који води ка трећем свету. Једина алтернатива Влади САД јесте да позајми велике количине злата од Кине (10.000 тона) како би била у стању да ефикасно уведе валуту са златном подлогом.

Међутим, чак и ако би Влада САД била у могућности да обезбеди тако велику количину злата, САД би биле рањиве са годишњим трговинским дефицитом од 550 милијарди долара. Отплата тог дуга за само једну годину би исцрпло вредност позајмљеног злата, а то би износило 420 милијарди долара.

Сједињене Америчке Државе су заиста упале у замку економског неизбављивања, са неадекватном индустријом и огромним нерешеним трговачким дефицитом (напомена: чак је и Donald Trump отворено изнео да је у САД затворено 60.000 фабрика).

Немогућност да се уведе валута са златном подлогом, заједно са адекватном индустријском основицом, ће значити да ће се САД суочити са једном великом, гадном валутном кризом. Било каква нова валута, чак и са златном подлогом, би била предмет серије девалвација због огромног трговинског дефицита. Резултат би била једна велика, моћна, болна инфлација у ценама кроз увозни фронт. Ефекат би био да се преокрене једна генерација извозне инфлације од стране САД, и то ка самим САД.

Читава економија САД бе отишла у низводну спиралу са високим ценама, недостатком снабдевања и социјалним немирима. Међутим, раст у ценама би дошао од валутне кризе, а не толико од хипер монетарне инфлације.

За време кризе која ће наићи, цена злата ће наћи своју праву вредност од 5.000 до 10.000 долара по унци. Након тога цена ће скочити још више, и то док потражује еквилибријум у новом свету где ће злато служити као глобални посредник у трговини, банкарству и валутама (алузија на руску рубљу и кинески јуан, валуте са будућом златном основицом).

Напомена: др Jim Willie је доктор статистике, који има пребивалиште у Костарики, и који је на Интернету добро познат као аналитичар. У свом претпоследњем аудио интервју-у, потврдио је да је напад на Светски трговински центар у Њујорку 2001. године био организован од стране CIA-e, што је уједно била и једна од највећих банкарских пљачки у историји света, када је из Светског трговинског центра однето 100 милијарди долара у златним полугама, 100 милијарди долара у дијамантима и 100 милијарди долара у банкарским обвезницама. Напад је искоришћен ради лажних оптужби против Авганистана и Ирака. Авганистан је нападнут због хероина, где је Војска САД добила задатак да чува плантаже попи биљака, неопходних за производњу хероина, који се у Европу увози преко такозване „Републике Косово“. Највећи корисници шверца хероина су криминални синдикат породице Буш, која од криминалних радњи има породично богатство од 7 билиона долара, као и главне америчке банке, које са профитима од продаје хероина као и штампањем долара без покрића у износу од једног билиона долара годишње, се спашавају од банкрота.

У личној кореспонденцији са преводиоцем овог текста, др Jim Willie је потврдио да је Економска унија предодређена на економску пропаст и унутрашње сукобе, док ће прилив „избеглица“ са Блиског истока само преполовити време до кога ће то све и доћи.

 

За Видовдан превео Бранко Филиповић

Извор: http://www.silverdoctors.com/gold/gold-news/financial-collapse-warning-hell-on-earth-jim-willie/more-76979

Поделите:

1 коментар

  1. Мала добронамерна примедба на превод: попи се на српском зове мак, а билион не постоји, већ милијарда. Сматрам да је непревођење и накарадност језика препуног некритички усвојеним туђицама део процеса заглупљивања и обезличења народа, а као такав, у склопу тровања друштава о ком је реч у чланку. Зато је улагање мало труда на овај и друге начине у ствари одбијање да се добровољно доприноси ономе о чему пише у чланку.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here